Lav - oktobar 2015.

Lav

Posao: Najzad dolazi vaših pet minuta, koji bi mogli da se protegnu i do Nove godine, ako budete bili pametni. Odustanite od svega što vas „spušta“ i prihvatite sve ono što vas „diže“.

Okružite se ljudima koji su pozitivni i koji će raspiriti vatru koju je napravio Saturn u Strelcu, u trigonu sa vašim Suncem. Predstoji vam još samo da završite one dosadne obaveze koje vam je nametnuo Jupiter u Devici, a onda ste na konju!

Ljubav: Što se tiče ljubavi, moraćete da se izborite za svoj plen, to jest, da preuzmete inicijativu. Čim dotična osoba bude stigla, pod izgovorom da je došla samo na kafu, zaključajte vrata, progutajte ključ i na prag postavite otirač sa natpisom: Go away.  Ako je ta osoba rođena u zemljanom ili vodenom znaku, neće se buniti.

Ako je rođena u vazdušnom znaku, možda će pokušati da pobegne kroz prozor, pa za svaki slučaj spustite roletne! Ako je rođena u vatrenom znaku, tu nećete imati nikakvih problema. Možda nećete uspeti ni da stignete do dnevne sobe, a već će se desiti.... požar.

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Pogledajte još

Vodolija - oktobar 2015.

Vodolija

Posao: Vama će svakako prijati ulazak Saturna u znak Strelca, jer će on time napraviti povoljan aspekt sa vašim natalnim Suncem. Odnekud će pristići nova energija i obasjati kako vaš poslovni, tako i privatni život. Izdržali ste stoički prolazak Saturna kroz znak Škorpije, izdržaćete i dok Jupiter ne izađe iz Device, a onda će konačno početi vaš novi život. 

Ljubav: Znamo, nastao je zastoj na ovom planu, ali ubrzo će se stvari ponovo pokrenuti. Pojaviće se neko ko je stvoren samo za vas, i odmah će shvatiti da ste i vi stvoreni samo za njega. Tako da se lako može dogoditi da za koji mesec budete u braku, a da nemate pojma kako se to desilo!

Ako ste zaljubljeni u muškarca Vodoliju, najpre proverite da li on uopšte zna da ste vi žensko. Možda misli da ste neki njegov drugar, koji se onako iz zezanja šminka i nosi suknju? Poenta priče je ovo: Vodolije su uvek raspoložene za druženje, ali nisu raspoložene za komplikovane odnose koji podrazumevaju vernost, svakodnevno viđanje, redovan seks ili, ne daj bože, brak. 

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Ribe - oktobar 2015.

Ribe

Posao: Talasi i bure koji su vas pratili tokom cele prošle godine pa sve do samog početka jeseni se polako ublažavaju i od avgusta pa nadalje vaš život će ličiti na mirnu i sjajnu površinu jezera. Bićete smireni, efikasni, predusretljivi i vrlo uravnoteženi.

Naravno, vaš partner će se krstiti i čuditi, i dalje vas gledajući pomalo podozrivo! Objasnite mu da je Jupiter stabilno smešten u znak Device i da vas to onemogućava da pravite gluposti. 

Ljubav: Lepo je to što ste se okrenuli ka poslu, štaviše, to je zadivljujuće, ali nemojte sada da odete u drugu krajnost i da zaboravite na sve ostalo što vas okružuje. To ’ostalo’ su prijatelji, rodbina, i, naravno, vaš partner.

On je tako željan vaše pažnje. Ako ste zaljubljeni u muškarca Ribu, nismo sigurni da li treba da vas žalimo ili da vam zavidimo. S jedne strane, nema romantičnije osobe ni boljeg ljubavnika od njega, i divno je to što se prilepio uz vas kao čičak. 

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Jarac - oktobar 2015.

Jarac

Posao: Predstoji vam izuzetno uspešan period, u kojem će biti mnogo novih poslovnih poduhvata pa i vidljivog povećanja prihoda. Priznajte, ovo je bila prava muzika za vaše uši! Nema tog Jarca koji se ne bavi nekim biznisom, pa makar to značilo i pravljenje džemova kod kuće i prodavanje istog po komšiluku.

Elem, ovo je sjajan period za pokretanje novog posla ili proširenje već postojećeg posla, a možete se širiti do mile volje, jer ćete imati finansijsku podršku kad god vam zatreba. 

Ljubav: Jarčevima predstoji skoro venčanje, veridba, ili stupanje u ozbiljnu vezu. Da se podsetimo: ozbiljna veza je ono kad se viđaš samo sa jednom osobom, izbrišeš iz telefona brojeve bivših momaka i sadašnjih udvarača, a drugaricama kažeš da ćeš od sada pa do daljnjeg imati mnogo manje vremena za njih.

Ako ste zaljubljeni u muškarca Jarca, vi ste srećna žena. Najzad ćete moći da odahnete, jer sa njim nema neizvesnosti, i računica je vrlo prosta; ako je i on zaljubljen u vas, veoma brzo će vam predložiti da se venčate, ako nije, nećete uspeti ni da ga nagovorite da zajedno popijete kafu.

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Škorpija - oktobar 2015.

Škorpija

Posao: Približava se vaš rođendan i vreme je da se polako svedu računi. Kad budete napravili godišnji bilans, ispostaviće se da ste ponovo dali više nego što ste dobili, a da vam za to niko nije rekao „hvala“.

Pa ipak, zar to ne dokazuje koliko ste vi jaki, a koliko su oni slabi? Trebalo bi da vam bude drago što imate toliko toga u sebi što možete da date, jer nije bogat onaj koji ima mnogo novca, već onaj koji nesebično daje sebe. I ne brinite se zbog toga što se trenutno osećate pomalo iscrpljeno; vašim znakom upravlja Pluton, a to vam daje ogromnu moć regeneracije.

Ljubav: Mnoge Škorpije će se venčati ove jeseni, pa ne vidimo zašto i vi ne biste bili među njima. Naravno, u pitanju su dugogodišnje veze, jer teško je zamisliti sumnjičavu osobu kao što ste vi kako uleće u brak sa nekim koga poznaje mesec ili dva. Neka vam je sa srećom!

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Strelac - oktobar 2015.

Strelac

Posao: Završila se jedna sezona, počinje druga. Interesantno, iako su Strelci mahom rođeni u decembru, prelomni periodi im se obično dešavaju ujesen, dok je zima period kada se povlače u sebe i dobijaju neodoljivu potrebu da rade na razvijanju svojih duhovnih kvaliteta.

Dakle, sada je taj prelomni period i dok kestenje polako bude opadalo sa grana, vi ćete polako raščišćavati svoj život od viška ljudi, viška stvari, viška obaveza...

Ljubav: Odrastanje podrazumeva i prihvatanje činjenice da je nemoguće biti istovremeno na više mesta i sa više osoba. Očigledno, monogamija je izmišljena da bi ljudi imali snage i za neke druge stvari, osim ljubavnih veza.

Opredelite se za kvalitet, a ne za kvantitet, i pokušajte da se smirite pored nekog stabilnog zemljanog znaka. Ako ste zaljubljeni u muškarca Strelca, već ste shvatili da je on ptica koju je teško stpati u kavez, odnosno, konj kojem je teško staviti sedlo. 

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Vaga - oktobar 2015.

Vaga

Posao: Jesen donosi mnoga iznenađenja. Upravo zahvaljujući nezadovoljstvu koje osećate već duže vreme, pokrenućete se u nameri da nešto promenite, a čim se vi budete pokrenuli, i planete će se potruditi da vam pomognu.

Dobro, možda se neke stvari neće rešiti baš odmah, nego negde posle Nove godine, ali svakako ćete osetiti zadovoljstvo jer ste konačno uzeli stvar u svoje ruke. 

Ljubav: Postoje izgledi da veza u koju ste se upustili samo zato što niste imali da radite ništa pametnije, potraje. Iako vam se trenutno čini da vam ta osoba ni po čemu ne odgovara (osim u seksu), nije baš tako. Pružite joj šansu da vam pokaže da ima i druge kvalitete.

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Devica - oktobar 2015.

Devica

Posao: Vaš život tokom jeseni uplovljava u mirniji tok i imaćete dovoljno vremena da se usredsredite na ono što vam je bitno (šta god to bilo). Jer, Hermes Trismegistos je lepo rekao: „Kako gore, tako dole“, a to znači da je sređivanje špajza ili pravljenje zimnice bitno isto koliko i projekat Beograd na vodi (na primer). 

Ljubav: Očekuju vas prijatni trenuci sa voljenom osobom. Oni koji nisu u vezi mogu se nadati prijatnim trenucima sa strancem, koji im je preko noći postao bliži od najbližeg prijatelja, a za kojeg se takođe utvrdilo da je neverovatno dobar ljubavnik.

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Rak - oktobar 2015.

Rak

Posao: Jedna od najbitnijih osobina kojima se odlikuje vaš znak je potreba za sigurnošću. Sledeća, ne manje bitna osobina je potreba za porodicom. Takođe, dobre vesti stižu sa neba: Jupiter će napraviti sekstil sa vašim Suncem, a krajem oktobra će Sunce u tranzitu ući u znak Škorpije i napraviti trigon, takođe sa vašim natalnim Suncem. I biće svega: i para, i muzike... Izdržite samo još malo!

Ljubav: Da, biće i seksa u oktobru, i to ludog i nezaboravnog. Zašto će biti nezaboravan, nije bitno, u stvari - ne bi imalo smisla da pričamo o tome ovde.

Koliko god u današnje vreme bilo prihvatljivo, pa čak i poželjno da se javno priča o tako intimnim stvarima, hajde da se zadržimo u granicama pristojnosti.

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Blizanci - oktobar 2015.

Blizanci

Posao: Ako malo razmislite, shvatićete da se nije kosmos okrenuo protiv vas u želji da ispita gde su vam krajnje granice, nego ste vi na sebe preuzeli više obaveza nego što normalan čovek može da izdrži.

A pošto kloniranje još uvek nije dozvoljeno, niti se preporučuje uzimanje dopinga, predlažemo vam da se pomirite sa tim da niste svemogući i deo obaveza skinete sa sebe. 

Ljubav: Kao što rekosmo, vaš partner zaslužuje malo pažnje i ljubavi. On nije siguran da i danas mislite isto što ste mislili juče, to jest, da je on najbolji na svetu.

Niti je siguran da i danas osećate ono što ste mu pre neko veče šapnuli na uvo...

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

Ovan - oktobar 2015.

Ovan

Posao: Očekuje vas uzbudljiv period. Odjednom ćete se naći okruženi osobama koje žele da vam se približe, nađu pri ruci, učine uslugu, pomognu na sve moguće načine.

Da li su u pitanju zasluge iz prethodnog života, ili to što je Saturn napravio trigon sa vašim Suncem, teško je reći, a možda i nije bitno!

Ljubav: Koliko god bili divni, vi imate jednu manu (odnosno, slabost) koja se zove strah od poraza. A poraz je, na primer, priznanje da vam je do nekoga stalo. Jer, šta ako priznate da vam je stalo, a ta osoba odluči da ode? To bio bio poraz nesagledivih razmera, takoreći katastrofa.

Na sreću ili na nesreću, osoba koja se pre nekoliko meseci diskretno ušunjala u vaš život ima nameru da u njemu i ostane. Pa sad vi vidite da li je bolje da pobegnete na vreme ili da priznate da vam je stalo.

Horoskop radi Nataša Ikonić, natasanovi22@gmail.com

LISA video
Budite lepe i srećne uz novi ženski mesečnik!

LISA lepa&srećna: Prvi broj luksuznog magazina od danas na kioscima po super ceni Poslastica za...
Zabava za celu porodicu u šoping centru Kragujevac Plaza

Poslednjeg vikenda u avgustu magazini Story, Lisa, National Geographic i dnevne novine Kurir...
Ružičnjak ispod Avale

Vodimo vas u mirisnu šetnju kroz ružičnjak Petrović roses u Vrčinu . Na površini od 85 ari...
Najlepše bašte Srbije 2014: Bašta s kaskadama porodice Katić iz Mladenovca

Denivelacije u terenu su rešene podzidima i stepenicama od belog mermera iz kamenoloma Venčac,...
Badi Valastro: Uživao sam u srpskom roštilju

Badi Valastro, zvezda TLC kanala i jedno od najprepoznatljivijih TV lica širom sveta, boravio je u ...