Lav – maj 2016.

Lav

Posao: Poslovno ste sve jači i jači, a imaćete i mogućnost napredovanja. Treća sedmica u mesecu bi mogla da vam donese tako nešto. Ako niste zaposleni, moguće su promene naročito tokom perioda od 14. do 28. maja. Prijave treba naročito da pošaljete na konkurse koji imaju veze s računarima, softverom ili programiranjem. Naravno da to važi samo za osobe koje imaju iskustva iz te branše. Vi ste neko ko važi za izuzetno kvalitetnog radnika, ali je bitno da volite posao koji radite.

Ljubav: U braku će vladati izuzetna harmonija. Ne stoje svađe ni neke provokacije. Takođe će vam i deca doneti veliku radost. Sve vam nekako ide na ruku u ovom mesecu, uživajte. Ako ste slobodni, otvara se mogućnost za dve veze, ali će one, nažalost, biti neobaveznog karaktera. Da li ćete prihvatiti, ili ne, to je svakako samo vaša odluka, ali je savet da ne prisiljavate sebe na nešto šta vam srce ne želi. Ipak ste vi neko kome je kvalitet važan u svemu pa i u ljubavi i to treba i da sledite kod sebe.

Zdravlje:  Moguće su povrede skočnog zgloba. Čuvajte se tokom odlaska u teretanu, ili tokom bavljenja sportom sa prijateljima.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Pogledajte još

Ribe – maj 2016.

Ribe

Posao: Jako ste umorni od posla - nekako kao da nemate snage. Moguće su manje greške, jer vam koncentracija nije baš najbolja. Odmor bi vam itekako značio. Ako niste zaposleni, iskoristite treću sedmicu u mesecu. Moguće je zaposlenje, naročito u oblasti javnog prevoza, a više sreće zvezde donose osobama lepšeg pola. Nemojte se plašiti izazova, već jednostavno pristanite na tako nešto a rezultate ćete brzo moći i sami da osetite.

Ljubav: Nekako nemate energije a kada je čovek takav, smeta mu i ono na šta inače ne reaguje. Nemojte se inatiti u odnosu s partnerom, već ga shvatite kao osobu koja vam zaista misli dobro i koja vam može pomoći. Vikend tokom druge sedmice u mesecu je dobar za slobodne osobe. Dobar je iz razloga što bi mogli da upoznate veoma dobru i vrlo pametnu osobu. Mesto poznanstva je kafić, diskoteka, ili mesto u prirodi gde će se okupiti dosta ljudi. Ta osoba bi i te kako mogla da vam vrati energiju i da uz pomoć njega budete još jači u uspesima na mnogim drugim životnim poljima.

Zdravlje: Moguće je povećanje kilaže, a zbog toga će patiti i kolena.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Vodolija – maj 2016.

Vodolija

Posao: Malo ste se pokrenuli i to je dobro. Nadređenom prija tavo ponašanje od strane vas, jer jednostavno više ne mora da vam drži pridike šta i kako da činite. To svakako ne znači da ponovo trebate nastaviti po starom, već gledajte da date još više od sebe. Ako ne radite rad sa decom u igraonicama, ili poslovi kao što je pozorište bi i te kako mogli da budu dobri po vas. Druga sedmica bi mogla da vam donese zaposlenje na takvom nekom mestu, pa se aktivirajte maksimalno i nemojte propustiti povoljan period koji će vam se ukazati. 

Ljubav: U braku često znate da pravite jednu grešku. Ta greška je da nekako sebe ubedite u nešto da je tako i nikako nećete da priznate da ste pogrešili. To ne smete činiti ako ne želite da pokvarite harmoniju u kući. Ako ste slobodni, mogli biste da bi preko slučajnog poziva, ili virtuelne komunikacije na društvenim mrežama mogli da upoznate vrlo finu osobu – moguće stariju od vas par godina. Komunikacija će među vama biti jaka sredinom druge sedmice u mesecu, ali  nemojte pristajati na suret dok se što bolje ne upoznate.

Zdravlje: Moguća je jača depresija kao posledica nezadovoljstva po pitanju novca.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Jarac – maj 2016.

Jarac

Posao: Vi ste neko koga novac pokreće i kome daje poslovna krila. Velika je mogućnost povećanja plate kod vas a samim tim i lepše raspoloženje. Ako niste u radnom odnosu, savet je da prihvatite poslove koji su vezani za rad u bankama, menjačnicama, ili nekim drugim mestima gde je novac sredstvo rada. Velika je i mogućnost uspeha na takvim mestima,  a mogli biste da pokušate i u inostranstvu ukoliko vam tako nešto bude ponudio prijatelj rođen u vatrenom znaku Zodijaka – osoba koja tako nešto već spominjala, ali se jednostavno iz nekog samo njoj poznatog razloga povukao.

Ljubav: U braku imate dominantnog partnera. Vi ste, neki način, “glava kuće” ali da vaš partner nije i prilagodljiv, brak bi bio ugrožen. Ovako, uvek znate kad treba da se povučete. Slobodni pripadnici znaka treba da kontaktiraju one osobe koje su se u nedavnoj prošlosti umnogome trudili oko poznanstva. Ne treba da dozvole da dođe do gubitka interesovanja, jer je reč o vrednom poznanstvu – ne bi to bila prolazna veza, već bi i te kako mogla da traje i da bude uspešna.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku i to pre svega kao posledica nervoze.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Strelac – maj 2016.

Strelac

Posao: Delujete po malo uplašeno što baš i nije svojstveno za vas. Zaista nemate razloga za to. Ne preti vam bilo koji vid sankcija na poslu, pa čak ni onaj najgori kao što je otkaz. Pošto nema nikakvih pretnji, naterajte sebe da vredno radite. Ako niste zaposleni, moguć je obećavajući razvoj situacije.  Posao može biti vezan za inostranstvo ili za putovanja po svetu. Iskoristite šansu na pravi način ako se bude ukazala. Budite uvereni da se ni jednoga sekunda ne bi pokajali zbog takve odluke.

Ljubav: U braku će vam biti lepo i romantično – svako će uživati kada bude video vas i partnera. Ljubav će prosto izbijati iz vas dvoje. Ako ste slobodnog emotivnog statusa, znajte da ćete tokom perioda od 17. do 23. maja moći da uđete u vezu koja obećava. To će biti neko za koga ćete imati osećaj od prvog trenutka poznanstva kao da ga znate čitavog života. Upoznajete se na slavi, ili na nekom drugom slavlju kod bliskih rođaka. Biće malo starija osoba od vas i neko ko će imati vrlo upečatljiv izgled, a i pogled. 

Zdravlje: Vodite računa da vam se problem sa zubima ne iskomplikuje. Znači, savet je da rešite to već jednom.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Vaga – maj 2016.

Vaga

Posao: Mnogima je danas teško, tako da morate naterati sebe na strpljenje. Biće bolje, ali jednostavno ovaj mesec je takav kakav je, tako da naterajte sebe da budete jači nego što ste bili do sada. Ako niste u radnom odnosu, moći ćete da nađete nešto šta će vam donositi prihod, ali to neće biti posao na kojem ćete moći da ostvarite svoje ambicije.

Ljubav: U danima pred vama možete biti skloni da činite stvari koje baš i nisu u vašoj prirodi – na primer, da pričate partneru na negativan način o roditeljima, ali i ostalim ukućanima. To mu i te kako može zasmetati, pa se potrudite da se obuzdate. Ako ste slobodni, odlazak u šoping bi mogao biti pun pogodak. Baš tamo bi mogli da upoznate finu osobu. Pretposlednja sedmica u mesecu bi mogla da vam donese tako nešto, samo budite smireni i spontani. Nema razloga za brigu.

Zdravlje: Ako bolujete od upale srednjeg uha, naterajte sebe da odmarate što je više to moguće. Moguća je pojačana vrtoglavica.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Škorpija – maj 2016.

Škorpija

Posao: Mesec pred vama zaista obećava kada je polje poslova u pitanju. Ne samo da ćete imati koncentraciju u potrebnoj meri na samom poslu, već ćete imati i jako veliku mogućnost napredovanja. Potrudite se da iskoristite sve to što vam se bude nudilo. Ako niste  zaposleni, poslušajte savet rođake i prihvatite radno mesto koje vam nudi. Od sredine druge sedmice pa sve do kraja treće imaćete mogućnost da se zaposlite, tako da se potrudite da sve to ostvarite. Umete da uložite mnogo energije u poslu i da radite kao retko ko, a baš sada ćete imati priliku za to.

Ljubav: Nemojte se inatiti u odnosu s partnerom, niti pokušavati da na grub način rešite problem. Znate koliko mu to smeta i ne činite to ako ne želite da ugrozite brak. Ako ste slobodni, za sada nema najave ozbiljne veze u ovom mesecu. Možda ćete imati prolaznu vezu sa osobom koju bi trebalo da upoznate na nekom druženju u prirodi, ali ne očekujte ništa previše. Nemojte se iznenaditi ako čak to bude samo jedno veče. Jednostavno vam se nekako neće dati, ali za to ne osuđujte sebe, već jednostavno shvatite da je to samo takav period koji će i proći.

Zdravlje: Moguće su problemi sa genitalijama i to pre svega kod osoba ženskog pola.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Devica – maj 2016.

Devica

Posao: Na poslu polako, ali sigurno pronalazite sebe. Sve vam je lakše i lakše i samim tim pokazujete bolje rezultate. Kada su u pitanju osobe koje ne rade savet je da ulože poseban trud u periodu od 10.  do 17. maja – obratite pažnju na poslove u vezi s putovanjem i odlascima na teren. Koliko god da vam se to učini da  posao nije za vas, znajte da biste i te kako mogli da se snađete u njemu i da budete zadovoljni, ali i uspešni. Vi niste ličnost koja može svašta da radi, niti ste neko ko bira poslove zbog novca. Mnogo vam je važnija sama organizacija u kolektivu, kao i kolege sa kojima radite.

Ljubav: U braku ne stoje problemi, čak ni. Ovaj mesec će vam doneti pravo uživanje u kući pa iskoristite to. Ako ste slobodni, obratite pažnju na kolegu na poslu koji vas itekako ceni i postavlja se uvek kao prijatelj. Sviđate mu se i želi vezu s vama, a vi nemate razloga da odbijate sve to. Prepustite se osećanjima i pokušajte da uživate u trenucima koji vam se nude. Život je jedan, a reč je o osobi koja vam želi samo dobro i nikad vas ne bi povredila.

Zdravlje: Moguć je stomačni virus.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Rak – maj 2016.

Rak

Posao: Vidljivo je bolje raspoloženje kod vas, pa se potrudite da tako i ostane. Nervozu rešite tako što ćete se baviti nekim sportom. Za osobe koje nisu u radnom odnosu, mogućnost će doneti osoba koju ne poznajete preterano dobro, ali može da vam pomogne i to ne bi trebalo da odbijate. Svakako da nećete moći odmah da zarađujete veliku platu, ali ćete vremenom moći da napredujete.

Ljubav: U periodu od 12. do 15. maja vodite računa o samoj komunikaciji u braku, jer su moguće svađe. To ne bi trebalo da bude ništa strašno, ali svakako treba izbeći. Ako ste slobodni, a dobijete poziv za odlazak na neko slavlje ili rođendan, prihvatite ga. Prihvatite jer je moguć ulazak u veoma lepu vezu s osobom rođenom u znaku Riba, ili u vašem znaku Zodijaka. Naročito je povoljan period od 15. do 25. maja – biće to osoba izražajnih očiju i uživaće veliko poštovanje pa i ljubav suprotnog pola.

Zdravlje: Moguće su jače glavobolje, pogotovo ako bolujete od migrene. 

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Blizanci – maj 2016.

Blizanci

Posao: Poslovno ste jači. Izuzetno ste vredni i odgovorni i nekako vam se sve kockice poklapaju za naredni period. Imaćete dosta posla, ali nema nikakvih problema  niti svađe sa nadređenima, što je posebno važno. Ako niste u radnom odnosu, pokrenite se. U periodu od 16. do 27. maja otvara se mogućnost zaposlenja. Bivši kolega bi mogao da vam pomogne po tom pitanju. Ako se bude javio i ponudio šansu, prihvatite je oberučke. Na tom poslu biste vremenom mogli i da napredujete, ali ne očekujte uspeh preko noći.

Ljubav: Nema dovoljno poverenja u braku. Komunikacija nije sjajna i ima dosta ljubomore – uglavnom, vaše. Kad je obuzdate, i lepe emocije će biti jače. Ako ste slobodni, otvara se mogućnost veze sa osobom sa kojom će vas upoznati prijateljica. Ta osoba biti ili izuzetno lepa ili atraktivna za suprotni pol – tako ćete se osećati i vi. Odgovaraće vašem temperamentu u svakom smislu te reči, tako da budite bez brige.

Zdravlje: Nemojte konzumirati hranu koja vam baš ne odgovara. Mogući su problemi sa organima za varenje, ali i nadimanje stomaka, pa bi bilo dobro da povedete računa.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

Bik – maj 2016.

Bik

Posao: U periodu od 20. maja pa do kraja meseca možete biti jako napeti. Ta napetost će pojačati sklonost ulasku u rasprave i to čak i sa nadređenima. To vam nikako ne bi bilo dobro da činite pa gledajte da se povučete kada bude došlo do svega toga. Ako niste zaposleni, mogućnost vam se pruža na mestima vezanim za trgovinu u bilo kojem smislu te reči – svakako, konkurišite što više. Niste vi neko ko tek tako odustaje, tako da sledite svoju energiju.

Ljubav: U braku će odnosi biti više ispunjeni ljubavlju nego u prošlom mesecu. Ako ikako postoji mogućnost da odete na neki izlet sa voljenom osobom, to učinite – ojačaćete ljubav. Za slobodne osobe, otvaraju se nove šanse. Prijatelj rođen u znaku Riba ili Raka doneće zanimljivo poznanstvo. Povoljan period će biti od 11. do 17. maja pa ga iskoristite. Mnogo je bitno da odreagujete na pravi način u pravom trenutku. Nemojte taktizirati ni na koji način, jer se onda ta osoba može povući.

Zdravlje: Moguća je prehlada, kao i povišena temperatura.

Astrolog Nenad Vidojević

www.astrousluge.com

LISA video
Lepe bašte Srbije: dvorište porodice Milijanović iz Lajkovca

Finalista konkursa Najlepše bašte Srbije 2015. godine,  Mirko Milijanović osvojio je...
Kako se prave 3D cvetovi od želatina (ČUDESNA DEKORACIJA ZA TORTE I KOLAČE)

U jednostavnoj mešavini od želatina, uz pomoć prostog pribora i prehrambenih boja, vešti prsti...
Uradi sam: kako da najlakše napravite mini igralište s peskom za vaše mališane

Napravite s lakoćom mini dečije igralište u kojem će pesak uvek ostati čist - bez bojazni da...
Najlepše bašte Srbije 2015. godine: vrt od 8 ari pretvoren u raj kod u selu Trešnjevac kod Kanjiže

Bašta porodice Randovics, smeštena na severu vojvođanske ravnice, u selu Trešnjevac kod...
Leontina Vukomanović: Jednostavan recept za ukusnu poslasticu

Poznata pevačica Leontina Vukomanović priznaje da ne provodi mnogo vremena u kuhinji, ali ipak sa...