Lav - avgust 2014.

Lav

Neka vas previše ne uzbudi to što vam se čini da imate previše prilika i zahteva od ljudi oko sebe. Kao da ste odjednom vi centar svih dešavanja, poslova i kontakata. Morate u svemu da učestvujete i o svemu da odlučujete. To jeste laskava ali i zahtevna pozicija. Možete očekivati unapređenja, nagradu, popularnost. Naravno, na vama je da se ne opustite na lovorikama i ne zaspite na njima, nego da i dalje nižete uspehe i da polako ali stabilno gradite karijeru. Mediji, popularnost u vašoj sredini, poslovnom okruženju ili šire jesu ono što za vas počinje ovog meseca.

Jedino što u emotivnim pitanjima i prilikama treba da izbegnete jeste da ne dajete prednost kvantitetu u odnosu na kvalitet. Bolje je produbiti vezu koja već ima oblik i snagu, nego započinjati nove veze i kontakte, jer one sada mogu sjajno da izgledaju, ali nije zlato sve što sija. Nove veze su ono što je u ovom mesecu vrlo moguće i sigurno je da nećete ostati sami.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Pogledajte još

Ribe - avgust 2014.

Ribe

Bićete pozvani da radite, iako ste digli ruke od toga da će vas iko pozvati, a za taj posao ste konkurisali davno. Ukoliko je to institucija koja pruža pomoć i zaštitu, dakle, zdravstvena, socijalna ili psihološka, to će biti sjajna i stabilna prilika. Moguće je da želite da radite u inostranstvu i da jedini motiv nije materijalne prirode, nego i želja da proširite svoja znanja i iskustva. Učenje stranih jezika je u ovom mesecu ne samo želja nego i potreba. Mogući su novi poslovi s novcem u smislu investiranja u nečiju odličnu ideju ili projekat.

Vi ste zaljubljeni već dugo, a sada ćete osetiti kako vam se partner podvukao pod kožu i kako ne možete bez njega. To je sjajno, jer je emocija obostrana, a tek ako sebe celog damo, možemo biti celi. Moguće se veze i kontakti sa osobama koje dolaze iz inostranstva i drugih kultura. To je obogaćujuće iskustvo, a vi ste više od ostalih znakova sposobni da održite vezu na daljinu. Obratite pažnju na bolove u stomaku koji vas muče, jer je moguće da se radi o nekom problemu s metabolizmom. Uzimajte biljne preparate. 

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vodolija - avgust 2014.

Vodolija

Potpisivanje ugovora, ozvaničenje posla i sticanje partnerstva najbitnije je u vašem poslu. Ako ste radili bez ugovora, moguće je da sada dobijete bolji i povoljniji status. Novi poslovi su pred vama, a vi se ne oslanjajte previše na druge, koliko na sebe i dajte sebi šansu da ostvarite sve ono što ste dugo planirali. Budite sigurni da vas svi cene i da poštuju vaš osećaj za saradnju i ideje kojima unapređujete posao. Moguće je da ćete razrešiti veliki problem koji vas muči već neko vreme.

Ljubav je u takvom zanosu i ima toliku važnost u vašem životu da ne možete da verujete šta vam se događa. Imaćete mnogo događaja s voljenom osobom koji će vas uveriti da je vreme da počnete zajednički život. Neki od vas se mogu odlučiti za prinovu ili za potpuno nov prostor u kome žele da organizuju porodični život, pa će se i preseliti. Podjednako je važno da ne budete tvrdoglavi u vezi s predlozima vaših i partnerovih rođaka, da biste održali lepotu ovog meseca i uživali u njoj. Sjajno se osećate i u odličnoj ste formi.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Jarac - avgust 2014.

Jarac

Mesec u kome će vas nervirati sva razmetljivost i glamuroznost oko vas. Vi ste duboko realni i ne želite da bilo šta u vašem životu bude od danas do sutra i zato se čudite ljudima koji tako razmišljaju i funkcionišu. Može vam stići zaostala naplata koju ste dugo čekali ili će vam neko vratiti dug. Sudski sporovi obećavaju dobar ishod i materijalnu korist. Problem mogu imati samo oni na rukovodećim mestima koji ne žele da ih napuste. Uspećete da se održite onoliko koliko ste zaista zaslužni za dobrobit ustanove ili firme u kojoj radite. Dobro će vam ići poslovi sa osiguranjem ili hartijama od vrednosti.

U ljubavi stabilan period koji obećava dosta zajedničkih trenutaka i društvenih događaja, samo ne izbegavajte inicijativu vašeg partnera da se družite i krećete zajedno s dragim osobama i prijateljima. U porodici su stvari pomalo napete, jer neko ima problem koji je preuveličan, a neće da traži vašu pomoć. Budite taktični, pa ćete to rešiti na obostranu korist. Stanje u pogledu zdravlja je uobičajeno i bez promena. 

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Strelac - avgust 2014.

Strelac

Jača vaša duhovna strana jer je Jupiter vaš vladar, a ulazi u vaše deveto polje, pa kako je vaš znak prirodno deveti, to je kao da je kod vas. Putovanja, bila ona prava bilo tek nalaženje boljeg i drugog puta, jeste ono što svakako možete da očekujte tokom avgusta. Morate biti svesni da sve što je moralno i zakonski opravdano i korisno, sada doživljava transformaciju i uspeh. Vi ste poznati po tome što mnogo započnete, ali vas brzo napusti interesovanje, pa ostavljate nedovršene poslove, ali ćete sada biti usmereniji na cilj. Usavršavanje kroz učenje, svejedno da li je u pitanju zvanična diploma ili samoučenje, svakako vam može mnogo pomoći u tome

Zaljubićete se u avgustu i to tako da ćete taj mesec dugo pamtiti. Vaš izbor neće biti promišljen, to će se desiti kao grom iz vedra neba i razuveriti vas da se ljuav mora planirati i racionalno dešavati. Lav i Ovan su znaci koji se mogu naći u toj priči s vama. Pa ako niste slobodni i ne treba vam takva veza, budite čvrsti u želji da sačuvate ono što već imate. Pazite samo na višak kilograma tokom ovog meseca.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Škorpija - avgust 2014.

Škorpija

Želeli ste karijeru i dobar posao koji će vas ispunjavati i za koji ćete imati motivaciju da ga činite sve boljim, a već duže vreme radite ono što mislite da morate i da je jedina mogućnost. Sada će zvezde nagraditi novom prilikom sve one koji nisu izgubili entuzijazam i veru da sve u životu može da se promeni i popravi. Nije vreme za malodušno kukanje kako radite mnogo a zarađujete malo, vreme je da ustanete i krenete u susret prilikama i poslovima koje ste želeli, a nikako da ih dočekate. Kontaktirajte sa onima koji vam u tome mogu pomoći. Ne odbijajte dobre prilike, jer ne verujete nikome.

U ljubavi ste svesni svojih i tuđih mana i zato tražite prihvatanje i razumevanje, a ne ideal ljubavi i veze. Najviše šanse da se pomire imaće oni koji su već duže vreme u nesuglasicama i svađi. Ne upuštajte se u vezu, ako ste bili slobodni, u kojoj su glavne strast i privlačnost, jer vama treba i intelektualno razumevanje i slaganje. Osećaćete priliv pozitivne energije i bićete kao novi. Povremeno će vas mučiti nesanica i napetost.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vaga - avgust 2014.

Vaga

Mnogo puta ste prethodnih nekoliko godina bili strašno razočarani kada stre nešto jako želeli. Mnogi vaši planovi i želje neslavno su se završili i osujećeni su na više nego neprijatan način. Poruka svih planeta tokom avgusta za vas je da hrabro zatražite ono što vam pripada na poslu i u finansijama od onih koji vam duguju mnogo toga, jer ste opravdali to što tražite. Može se desiti da dobijete ponudu koja bi značila kraj vašeg dosadašnjeg posla i novo zanimanje. Neka jedini kriterijum za odluku ne bude osećaj sigurnosti ili nesigurnosti, nego ono što zaista želite i što bi vas učinilo srećnim. Ovaj mesec je početak i priprema za izlazak iz finansijski komplikovane situacije, ali korak po korak, kako meseci budu prolazili.

U ljubavi će početi da se materijalizuje ono što je najdublje u vašoj duši i što najviše želite. Možda vas nova ljubav plaši, a stara je ostavila ožiljke na duši, ali ako se ne oslobodite straha i ne pokušate, nikada nećete uspeti. Moguće je da ono što ste sanjali postane stvarnost. Unosite dovoljno tečnosti i pazite da se ne iscrpite na suncu.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Devica - avgust 2014.

Devica

Položaj Jupitera u dvanaestoj kući natalnog horoskopa popularno zovu anđeo na ramenu. To je duboki nesvesni način da izaberemo prave stvari, čak i kada ne znamo pozadinu i nismo sigurni ni u šta. Ovog meseca svaki prekid prihvatite kao neminovnost i kao koristan korak, čak iako deluje da je u nepoznato. Izreka ko zna zašto je to dobro neka stalno bude prisutna, jer pre nego što s nečim završite, ne možete ništa drugo započeti. Poslovi koji su stari i već dugo nesigurni, sada će ustupiti mesto vašim sposobnostima da inicirate nove prilike. Pozovite sve one koji vam mogu pomoći u traženju posla boljeg od postojećeg.

Postali ste nesigurni i sumnjičavi i stalno živite u uverenju da ste svojoj voljenoj osobi dosadni i da želi da vas se oslobodi. Možda i nazirete kraj, ali je to samo ako vašom vezom ili brakom niste zadovoljni i ako ste već neko vreme suočeni s nedostatkom emocija i razumevanja. Duboke i iskrene veze će se produbiti i ući ćete u period za koji niste znali da je moguć. Osim povremene glavobolje, sjajno ćete se osećati.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Rak - avgust 2014.

Rak

Kao da ste se toliko naradili i umorili u proteklih godinu dana, da vam sada treba samo odmor. Prva polovina meseca je idealna da saberete utiske i da se odmaknete i odmorite od svega. Imate dovoljno novca i vremena da to uradite baš tada, jer od 20. avgusta dolaze poslovne šanse za odličnu zaradu koje ne biste smeli da propustite. Dobro je da se usmerite na velike planove i da ih ostvarujete korak po korak, bez nestrpljenja i nervoze. Moguće je da, ako ste dugo čekali posao u nekoj velikoj instituciji, sada konačno dobijete povoljan odgovor i da se zaposlite.

Emotivni život vam je odličan, ali vi to ne vidite, jer vam je stalno prisutna nekakva sumnja i osećaj da nešto ne znate i da ne može potrajati. Opustite se, jer ako stalno živite u prošlosti ili budućnosti, nikada nećete uživati u sadašnjosti i ona će prolaziti pored vas. Nikada nećete imati drugu priliku da ponovo proživite ono što je sada dobro i u čemu bi svako uživao. Imaćete mnogo prilika za prijateljska okupljanja. Moguće su oscilacije krvnog pritiska i povremena glavobolja.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Blizanci - avgust 2014.

Blizanci

Vi ste od juna u dobrim poslovnim dešavanjima i osećate se odlično, jer ste postigli neophodnu dozu sigurnosti za vas i vaše planove. Još malo neizvesnosti biće naročito u poslednjoj nedelji avgusta, ali ćete je prevazići svojom voljom i komunikativnošću. Ukoliko još razmišljate koji bi posao bio najprosperitetniji za vas, sve uslužne delatnosti su vrlo poželjne, tipa agencija koje pružaju informacije ili se bave administrativnim poslovima. Novinari i pisci, kao i svi koji se bave predavanjem i podučavanjem, mogu imati mnogo uspeha s novim idejama.

Srećni ste u kakvom god da ste statusu, bilo da ste sami bilo da ste u vezi, jer ste sami to izabrali. Može vam se desiti da one dve veze koje ste započeli, ali se još ništa dublje nije desilo, sada odjednom nestanu i jedna se izgubi bez traga, a sasvim nova, da ne kažemo i treća, započne kao po scenariju neke romantične komedije. Ne plašite se i ne dajte da vas zbune divne emocije koje vam se nude ovog meseca. Solidno se osećate, ali koristite svaki slobodan trenutak za opuštanje.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Bik - avgust 2014.

Bik

Vaš posao u vreme kada je većina ljudi na odmoru ima dinamiku kao da je proleće ili jesen, što su najposlovniji periodi u godini. Imaćete preko celog meseca toliko putovanja i sastanaka da nećete znati šta pre da radite. Ukoliko ste povezani s trgovinom, putovanjima, transportom ili turizmom, nećete moći da se žalite što  vam je novčanik prazan. Jupiter u Lavu će vas navesti da iz mnoštva izaberete ono što je najdugoročnije korisno za vas. Možete dobiti posao preko brata ili sestre, ili prijatelja iz mladih dana, ukoliko ga tražite.

Dom je mesto gde se vi ne samo odmarate nego se i emotivno punite, a osećaj da vam je najveća sreća kada ste okruženi bliskim ljudima rašće tokom ovog meseca. Nova poznanstva mogu biti neobična i suviše izazovna za vas. Zato ne žurite da sa osobom koju ste nedavno upoznali insistirate na ozbiljnoj vezi sve dok se dobro ne upoznate. Dobro je da započnete sa zdravijom ishranom.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

LISA video
Velnes šejk: Uskusno, zdravo i brzo!

Kako da na jednostavan način napravite prirodni, osvežavajući i hranljivi napitak od biljnog...
Detoks šejk: Vratite instant energiju

Kreativno inovativni kuvar, Toni Radić, objasniće vam kako da za vrlo kratko vreme napravite...
Nina Janković i Jelena Karleuša sa Ivanom Rabrenović za Story dizajnerski mesec

Modna urednica magazina Story Ivana Rabrenović odabrala je iz Šafranove kolekcije atraktivne...
Nikolina Ristović: Ovog leta ću izbeći hrvatsko primorje

Popularna voditeljka otkriva da li baš uvek može da kaže sve što misli u emisiji Bulevar i...
Radmila Manojlović: Ne glumim da sam zvezda

Popularna pevačica priča kako se s vršnjacima provela na proslavi deset godina mature, ističe da...