Lav – jul 2016. godine

Lav

Posao: Na poslu vam je sve bolje i bolje. Period pred vama je odličan i iskoristite ga na najbolji mogući način. Poštovanje od strane nadređenih je na zavidnom nivou, ali takođe i od kolega. Kada ste u takvom kolektivu onda ne može biti loše, ali naravno, to ne smete zloupotrebiti, jer će onda svakako doći do problema.

Ako niste u radnom odnosu, slobodno kontaktirajte prijatelja koji ima veze sa inostranstvom i koji vam je već predlagao neki posao. Mislim da i te kako može da vam pomogne i savet je da mu verujete i da se svemu tome i posvetite na pravi način. Nemojte se plašiti neuspeha, jer i sami znate da ste neko ko sve može samo onda kada to iskreno i želi.

Ljubav: Poslovno ste zadovoljni i to zadovoljstvo će se preneti i na kuću. Bićete pozitivni i onda neće biti problema. Voljeno biće iz jednog razloga može pomalo patiti zbog ljubomore, ali ćete vi to već nekako rešiti. Ako niste zaljubljeni, vidim ogromnu mogućnost promene. Vidim da biste preko posla mogli da upoznate neku osobu, ali to neće biti osoba sa kojom radite, već ćete tu osobu upoznati preko osobe sa kojom radite. Biće neko ko je u nekom od vazdušnih znakova Zodijaka a što se tiče godina verovatno će biti par godina mlađa od vas.

Zdravlje: Mnogo se sekirate oko nečega što i nije tako važno. To može dovesti do povećanja krvnog pritiska, tako da naterajte sebe da budete drugačiji.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Pogledajte još

Ribe – jul 2016. godine

Ribe

Posao: Vi ste u poslu dosta dobri. Možda niste najbolji, ali ste među najboljima i to je na neki način i najbolje. Zlatna sredina je uvek najbolja. Cenjeni ste u kolektivui to s razlogom. Ako niste zaposleni, vidim veliku mogućnost promene takvog stanja, a pomoć očekujte od rođake. To bi moglo da se dogodi u periodu od 16. do 28. jula. Porazgovarajte i svakako nemojte poslu previše nalaziti mane - bićete sve zadovoljniji kako vreme bude odmicalo, a to je svakako najvažnije.

Ljubav: U braku će vam i dalje biti lepo.  Iskoristite svaki minut slobodnog vremena da šetate kraj reke, jer vas to itekako opušta. Ako ste slobodni, želim da znate da ćete moći da se pokrenete, ali ne zaboravite da su vama šanse male za sreću sa mnogo starijim osobama - zato oprezno ako upoznate osobu koja je baš mnogo starija od vas. Period pogodan za nova poznanstva je od 9. do 17. jula. Na vama je šta ćete i kako odlučiti po pitanju novog poznanstva.

Zdravlje: Moguća je manja depresija, ali sve u svemu nećete imati veće probleme.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Vodolija – jul 2016. godine

Vodolija

Posao: U mesecu koji nastupa možete biti jako nervozni. Dobili ste kritiku od nadređenih da traže bolje rezultate od vas i to onda u vama izaziva nervozu. Terate sebe na neke stvari koje vam nisu specifične i onda pravite greške. Nemojte se toliko nervirati. Brigom ne možete rešiti ništa. Ako niste u radnom odnosu, moguće su povoljne promene - ogromna je mogućnost nalaženja posla koji bi na neki način imao veze sa uniformom. U periodu od 7. do 18. jula biste tako nešto mogli i da ostvarite a na vama je da konkurišete na takva mesta i da se borite za svoju sreću.

Ljubav: U braku će vam biti malo bolje nego što je bilo proteklog meseca. Morate još mnogo raditi na sebi. Samo malo je dovoljno da budete srećni - vi ste u dubini srca izuzetno veliki emotivac i borac, ali to ne želite da pokažete, već se prikazujete kao hladna ličnost misleći da ćete tako nešto postići. Ne činite to, jer vam takav vid ponašanja ne može doneti ništa dobro u braku. Ako ste slobodni, moguća je veza sa osobom koju možete upoznati na treningu - povoljan period će biti u drugoj polovini meseca.

Zdravlje: Mogući su problemi sa krvnim pritiskom, ali i probavom.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

 

Jarac – jul 2016. godine

Jarac

Posao: Vi ste vredna osoba i dobar organizator. Kada je neko takav, ne može imati problema. Tačno je da će vam tokom ovog meseca poslodavac zadavati više poslovnih obaveza, ali rešićete vi to već nekako, ne brinite. Ako radite posao koji je slabije plaćen a dugo vremena razmišljate o inostranstvu i sve to vam neko nešto i nudi, onda se potrudite da se pokrenete po tom pitanju. Ne stoje vam neke značajne promene.

Ljubav: U braku će vam biti dobro. Vi možete biti nervozni zbog nekih drugih stvari, ali to nećete prenositi na zajednicu. Naravno uvek je pametno da se iskreno sve kaže. Vi nemate većeg prijatelja od partnera i ako njemu ne želite da kažete šta vas muči, teško da ćete se drugima poveriti. Ako ste slobodni, u poseti kod rođaka mogao bi da usledi susret sa zanimljivom osobom. S tom osobom biste mogli da brzo uspostavite kvalitetnu komunikaciju pa čak i da otpočnete vezu - slobodno pristanite na takav emotivni izazov. Povoljan period je od 16. do 21. jula.

Zdravlje: Nemojte zapostavljati probleme sa zubima, već ih rešavajte.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Strelac – jul 2016. godine

Strelac

Posao: Na poslu će vam biti malo lakše nego proteklog meseca. Energija vam je jača i samim tim ćete lakše obavljati poslovne zadatke. Teško vam je i dalje. Nemate previše vere u sebe, ali ste jači i važno je da ide na bolje.

Ako ne radite, gledajte da se postavite na način da ponovo pokušate u bivšoj firmi. Tamo biste mogli ponovo da se zaposlite, ali i da ostanete. Razumem da se možda pitate zašto baš tamo, ali jednostavno - tako bi bilo najbolje rešenje. Stupite u kontakt sa bivšim poslodavcem u drugoj trećini meseca. Pozovite ga i jednostavno recite da želite da se vratite.

Ljubav: Nekako ste se dosta povukli u sebe. To je naglo nastupilo. Ne znam zašto to činite, ali ono šta vam mogu reći je to da ćete tokom poslednje sedmice u mesecu biti boljeg raspoloženja i da će se popraviti situacija u braku. Ako ste slobodni, ne vidim vam neku kvalitetnu vezu. Preko rođaka biste mogli da upoznate jednu osobu i da počnete vezu, ali ćete brzo shvatiti da to zapravo ne vodi ničemu. Imaćete osećaj da je sve u redu i da vam se fizički dopada, ali iz nekog razloga to nije to to i zato se kraj te osobe nećete zadržavati dugo. Svakako je savet da sebe ni na šta ne prisiljavate, već slušajte srce i učinite onako kako ono i želi.

Zdravlje: Izuzetno ste nervozni a slabo se krećete. Vi morate da se krećete što više kako bi vam stanje bilo bolje.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Škorpija – jul 2016. godine

Škorpija

Posao: Poslovno ćete biti stabilni tokom ovog meseca. Tačno je da niste preterano zadovoljni po pitanju novca, ali tako je danas kod mnogih. Važno je da ste vi uporni i da ne odustajete. Mišljenja sam da ćete tokom poslednje dve sedmice u mesecu imati prijatan razgovor sa nadređenima. Gledajte da ga iskoristite na pravi način. Ako niste u radnom odnosu, savet je da se ne zadovoljavate sitnicama. Mesec pred vama vam može doneti izuzetno kvalitetan posao i posao gde ćete pored dobre zarade imati mogućnost i da napredujete. Znate i sami kakvi ste i koliko možete, tako da iskoristite sve to na pravi način.

Ljubav: Opustili ste se malo i to je odlično videti. Tako i treba da radite. Uz nervozu i sumnje ne može biti dobro u braku. Prva polovina meseca vam može biti malo otežana, ali će zato druga polovina biti mnogo bolja. Ako ste slobodni, vidim mogućnost poznanstva sa osobom koja je izuzetno dominantna, ali i uspešna. U pitanju je neko koga ćete verovatno upoznati preko društvenih mreža. Približno je vaših godina, ali se može dogoditi i da je mlađi od vas. Jednu stvar ne zaboravite - sa tom osobi treba da budete opušteni i nemojte se inatiti.

Tako nešto vam sigurno ne bi tolerisao i jako brzo bi prekinuo komunikaciju sa vama.

Zdravlje: Vodite računa o hrani - mogući su stomačni problemi.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Vaga – jul 2016. godine

Vaga

Posao: Prvih 8 dana u mesecu vam neće biti tako sjajni. Bićete dosta nervozni i samim tim nećete biti spremni da sebe date maksimalno tom poslu koji obavljate. Važno je da se ne sekirate. Taj period je kratak i proći će, a kada bude prošao, onda će sve biti znatno lakše i bolje. Ako ne radite, savet je da se aktivirate oko poslova gde se dosta putuje. To bi vas ispunilo kao ličnost, ali bi dobro i zaradili. Na neki način bi spojili dva zadovoljstva u jednom. Povoljan period po pitanju takvog posla traje od 11. do 23. jula. Na vama je da ga iskoristite i da se onda posvetite tom poslu na način na koji to možete i znate.

Ljubav: Delujete izuzetno smireno. Možda čak i više nego što je to za vas uobičajno. To svakako ne može biti minus. Partner će vas zbog toga nagraditi iskrenom emocijom i videćete kako je tako mnogo lepše. Razumem da partner nije savršeno biće i da, kao svako, ima mane, ali niko od nas nije savršen. Ako ste slobodni, vidim mogućnost neobavezne veze, ali ne očekujte previše. Povoljan period za takva dešavanja vam je prva trećina meseca.

Zdravlje: Moguće je pojavljivanje nesanice, ali i pad imuniteta kao posledica lošeg sna.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Devica – jul 2016. godine

Devica

Posao: Na poslu imate podršku velikog broja ljudi. Oni su uvideli vašu iskrenost i samim tim žele da vam izađu u susret. Iskoristite period na najbolji mogući način i nemojte više biti sumnjičavi u neke osobe jer nema potrebe za tim. Ako vam neko od kolega tj. jedna osoba stalno nešto prebacuje i ako ne možete da izađete na kraj sa tim, onda idite kod nadređenih i recite sve šta imate. Ako niste zaposleni, period pred vama može doneti promenu na bolje. Ta promena je vezana za rad u nekoj instituciji a oko tog posla vam i te kako može pomoći prijatelj osobe sa kojom ste u vezi, ili partnera ako ste u braku.

Ljubav: Volite osobu sa kojom ste, ali to nije dovoljno. Morate poraditi na prilagođavanju. Neke stvari uporno radite koje mu smetaju a to nije dobro. Shvatate da vas jako voli, ali znajte da neće biti dobro ako se on odluči da okrene list. Ne želim da vas plašim, već samo da vas upozorim. Ako ste slobodni kvar u kući bi mogao da vam donese promenu u ljubavi. Biće to neočekivani susret, možda čak i u vašoj kući - dajte mu šansu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom kao posledica velike brige.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Rak – jul 2016. godine

Rak

Posao: Na poslu neće biti nekih značajnih promena, ali je moguća jedna neprijatna situacija. Do nje može doći zbog toga što ćete jednom od kolegi dobronamerno nešto želeti da pokažete, ali će u njemu proraditi sujeta i može doći do svađe. Ako radite na određeno vreme, moguća je promena statusa na neodređeno. Ako niste zaposleni, imaćete veliku mogućnost za rad i to u trgovini. Iskoristite period od 12. do 19. jula i konkurišite na takva mesta. U početku bi vam bilo malo teže na tom poslu, ali kako vreme bude odmicalo biće sve lakše i lakše.

Ljubav: U ovom mesecu će u braku vladati harmonija. Bićete lepog raspoloženja i samim tim neće biti svađa. Partner će takođe biti prijatan prema vama i sve u svemu ne stoji baš ništa loše. Ako niste u emotivnoj vezi, postoji mogućnost promena na bolje uz pomoć osobe koju ćete upoznati u društvu prijateljice. Nemojte previše razmišljati, već slobodno pristanite na vezu - reč je o osobi kojom ćete biti veoma zadovoljni i sigurno vas neće emotivno povrediti.

Biće u pitanju osoba koja ima vezu iza sebe i koja mu je trajala nekih pola godine.

Zdravlje: Vodite računa o reproduktivnim organima.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Blizanci – jul 2016. godine

Blizanci

Posao: Nadamo se da je došlo do napredovanja na poslu i da je sada mnogo bolje. Ako je tako, onda opravdajte ukazano poverenje i uživajte u plodovima rada. Ako niste zaposleni, ne vide se velike mogućnosti nalaženja kvalitetnog posla. Na neki način, kao da vam se neće dati. Razgovori će teći u normalnom pravcu, ali kada budu trebali da vas pozovu da dođete na radno mesto do toga iz nekog razloga neće doći. Moći ćete da nađete neki privremeni posao, ali za sada ništa više od toga. Za ozbiljnije rešenje, poželjno je da se aktivirate u trećoj sedmici u mesecu.

Ljubav: U braku će tokom ovog meseca mnogo zavisiti od vas - bićete u iskušenju flerta - da li slučajno, ili namerno, ali ćete raditi i to i te kako može smetati partneru. Ako ste slobodni, posvetite se letnjim razonodama - kupalištu, plaži - naročito za vikend u drugoj sedmici u mesecu, jer vam baš on može doneti izuzetno zanimljivo poznanstvo a onda i ulazak u vezu. U pitanju je osoba vaših godina.

Zdravlje: Ako ste ženskog pola, izbegavajte visoke štikle i čuvajte se povreda.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Bik – jul 2016. godine

Bik

Posao: Na poslu su vam moguće manje svađe sa kolegama, ili bolje reći prepirke, ali ništa tako strašno. Rešićete vi to već nekako. Ako imate ponudu za inostranstvo savet je da istu iskoristite na pravi način. Druga polovina meseca vam može biti odlična po tom pitanju. Inače ako se odlučite na to da ostanete u našoj zemlji mogu reći da ćete moći da nađete neki posao u drugoj sedmici u mesecu. Oko istog bi znatno mogao da vam pomogne neko sa kime ste jako bliski, ali ne u smislu ljubavi bliski, već kao prijateljstvo. Iskoristite tu priliku i prihvatite ponudu koju budete imali, jer bi zaista i te kako mogla da vam utiče na povećanje novca.

Ljubav: U braku je baš lepo. Vi ste po svojoj prirodi veliki šarmer a partneru to baš prija. Izuzetnu pažnju poklanjete i deci. Voljenom biću i to jako prija, tako da sve u svemu uživajte u ovom mesecu. Ako ste slobodni, vidim mogućnost veze - sa osobom s kojom ste u odličnim odnosima u poslednjih dva meseca, ali je savet da ne ulazite previše otvoreno u tu vezu. Možete biti neobavezno, to stoji, ali ne očekujte ništa više od toga, jer se možete jako razočarati i patiti. Vi tokom komunikacije možda delujete na druge kao da ste hladna osoba, ali kada se zaljubite to je onda baš jako.

Zdravlje: Spavajte što više možete jer je san odlična preventiva mogućih problema sa centrom za ravnotežu.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

LISA video
Dr Alen Delabo: Hrono ishrana kao recept za bolji i zdraviji život

Tvorac hrono ishrane dr Alen Delabo otkrio nam je osnovne principe i tajnu uspeha ove sve...
Lepe bašte Srbije: dvorište porodice Milijanović iz Lajkovca

Finalista konkursa Najlepše bašte Srbije 2015. godine,  Mirko Milijanović osvojio je...
Kako se prave 3D cvetovi od želatina (ČUDESNA DEKORACIJA ZA TORTE I KOLAČE)

U jednostavnoj mešavini od želatina, uz pomoć prostog pribora i prehrambenih boja, vešti prsti...
Uradi sam: kako da najlakše napravite mini igralište s peskom za vaše mališane

Napravite s lakoćom mini dečije igralište u kojem će pesak uvek ostati čist - bez bojazni da...