LAV - oktobar 2016.

Lav

POSAO: Novac od treće nedelje u mesecu. Podrška bez koje se ne može jeste Jarac, Rak još jedna Vaga dobri dugari, prijatelji i savetnici. 

LJUBAV: Oktobar  je mesec kada treba da se družite, manje da insistirate na vezivanju ukoliko ste sami. Lav u braku je dovoljno posesivan da ne vidi ništa ispred sebe. 

ZDRAVLJE: Krvni pirtisak ponovo pravi problem.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

Pogledajte još

RIBE - oktobar 2016.

Ribe

POSAO: Tokom oktobra morate da dobijete neku nagradu koja će vas podići iz dosade i ustaljenosti. Radite previše ali ne osećate zadovoljstvo. Ribe vole dešavanja, glamur ali ih ponekad i neki skandal proslavi. Druga polovina meseca je opisana kraćim poslovnim putovanjima.

LJUBAV: Dobro vam ide ljubavni život i nije potrebno da menjate bilo šta. Držite se veze u kojoj ste i gde imate pravu sigurnost

ZDRAVLJE: Svakim danom ste bolje ali ipak proverite organe za varenje.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

VODOLIJA- oktobar 2016.

Vodolija

POSAO: Da li ćete da se organizujete preko drugih ili osvajete svojom harizmom pitanje je. Volite posao koji radite i samim tim znate da ste u prednosti od drugih. Uspeh dolazi već od druge polovine meseca.

LJUBAV: Promene na polju ljubavi. Slobodne Vodolije će iskusiti taj deo sudbine ali će i vredeti da nešto urade u svakom smislu. Od 17 oktobra moraćete da se više krećete i samim tim sebi pomognete pri izboru partnera.

ZDRAVLJE: Mislite na svoju kičmu, kosti, kolena, reuma.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

JARAC - oktobar 2016.

Jarac

POSAO: Pravi  je  trenutak  da  zaradite  veći  novac. Imate  dobre  aspekte  da  radite, kako  biste   pokrenuli  svoj  privatan  biznis. Pomoć jednog ženskog Lava. Sarađujte i sa Škorpijama, biće vam potrebni u ovom trenutku.

LJUBAV: Tražite nekog idealnog. To je osoba sa kojom možete da se zabavljate, pričate, putujete, imate zajednički hobi. Jednostavno želite uživanje.

ZDRAVLJE: Česte upale, grla, sinusa, mogu i druge bolesti da izazovu.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

STRELAC - oktobar 2016.

Strelac

POSAO: Putujte što više posebno na sever Evrope jer ćete imati uspeha u onome što radite. Strlečevi koji nameravaju da se bave sportom ili nekom ekukacijom moraju da povedu računa o budžetu od druge nedelje meseca. Štednja je neophodna.

LJUBAV: Posebno ako ste u braku onda prepirke sa partnerom. Mogućnost da sretnete novu osobu na putovanju ukoliko ste slobodni ali se nećete snaći jer ćete jedan drugog zbunjivati svojim čudnim planovima. 

ZDRAVLJE: Odlično od druge polovine meseca.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

ŠKORPIJA - oktobar 2016.

Škorpija

POSAO: Sredina meseca, novac a oni koji putuju, često zbog posla očekuje još veće unapređenje na finansijskom nivou. Radite poslove koji donose brzu zaradu.

LJUBAV: Volite da se okrenete pravim ljubavima ukoliko želite stabilnost. Jedna Vaga ili Ovan mogu da vam budu izazov. Ukoliko ste u braku onda ćete imati više slobodnih i odvojenih dana od partnera. Prijaće vam odvajanje ali nikako previše.

ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje tokom meseca.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

VAGA - oktobar 2016.

Vaga

POSAO: Vaš mesec u svakom smislu. Posao je nešto što vas podiže. Nećete da se previše angažujete ali ćete imati dobre poslovne rezultate. Sa Lavom imate odličnu energiju ali ipak vam je Ovan bolje organizovan. Druga polovina meseca je uspešnija u pregovorima.

LJUBAV: Uporno odbijate osobu iz znaka Jarac ili Ribe. Možete imati jako lep mesec ukoliko se vratite u realan svet, svet u kome vas neko drugi hoće. 

ZDRAVLJE: Ispitajte glasne žice.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

DEVICA - oktobar 2016.

Devica

POSAO: Jupiter u Vagi, Devicina druga kuća novca. Ako radite u okviru države, onda se usmerite na komunikacije. Tu vam pomaže jedna Vaga i Ovan. Imaćete siguran uspeh i u poslovima koji su vezani za javnost. 

LJUBAV: Razmišljate o ozbiljnoj vezi. Mislite i dalje na jednu Vodoliju sa kojom ste imali idealnu vezu ali je "nešto krenulo loše”, pitate se često - šta? Odgovor tražite u egu, kako vašem tako i partnerovom.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje imate kada ste srećni u ljubavi. 

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

RAK - oktobar 2016.

Rak

POSAO: Ceo mesec će biti borba za novac, prestiž, uspeh u zajednici u kojoj možete biti jedna glavna osoba koja drži sve u svojim rukama. Nećete imati vremena da se okrenete nekim druženjima, izlascima, provodima. 

LJUBAV: Posvećenost poslu umanjuje šansu da nekog upoznate. Moraćete jednog trenutka da stanete i sebe oslobodite te presije. Susret sa nekim vodenim znakom može da vas oraspoloži, poput Raka ili Ribe.

ZDRAVLJE: Ovo je mesec kada treba da obavite redovan sistematski pregled.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

BLIZANCI - oktobar 2016.

Blizanci

POSAO: Ovo je mesec kada bi trebali da se okrenete svom poslovanju, privatnom biznisu. Brzo radite i završavate sve. Potrudite se da uradite nešto od svog života.

LJUBAV: Osećaj volje i osvajački poriv koji nosite u sebi, prirodno će vam pomoći da stupite u kontakt sa  jednom Vagom, Devicom  ili osobom rođenom u znaku Ribe.

ZDRAVLJE: Mislite previše na zdravlje a ništa ne radite po tom pitanju.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

BIK - oktobar 2016.

Bik

POSAO: Ako ste planirali da idete u inostranstvo onda se strpite. Prvo završite sve poslove koje imate pa se onda okrenite odlasku. Biće i svađa sa klijentima, saradnicima ali ipak popustite. 

LJUBAV: Emotivni ste zavisni od partnera posebno ako ste u braku ili dužoj vezi. Morate biti mekši, skoncentrisani na partnera, on to očekuje od vas. Ukoliko tražite novu ljubav onda ste sigurno na pravom putu da se okrenete zajednici sa drugim Bikom.

ZDRAVLJE: Zdravstveno možete patiti povremeno od depresije.

Astrolog Darka Cvetković

www.astrousluge.com

LISA video
​Pločice za kuhinju i kupatilo u koje ćete se zaljubiti

Novi premazi za keramiku pretvaraju pločice u pravo umetničko delo! Imitacija drveta, tekstura...
​Nekada je ovo bila polusrušena, napuštena crkva: pogledajte kako je preuređena u luksuzan dom

Crkva Svetog Jovana, u Leti Grinu, u Engleskoj, bila je napuštena i polusrušena kada je Karmen...
Inspiracija za uređenje doma: mali moderan stan u toplim bojama

Ženska moda za jesen 2016: obucite se kao Francuskinja za Nedelju mode u Parizu
Centar Pariza, oktobar 2016. godine i najmodernije Francuskinje doterane za najvažniju modnu...
VRT LJILJANA: Rajska bašta za ljubitelje hemerokalisa

Mind Hardi je vrt u Engleskoj posvećen ljiljanima - uživajte u ovom cvetnom carstvu u kojem, pored...