Lav – avgust 2016. godine

Lav

Posao: Na poslu prosto sve odiše srećom kada kročite na vrata firme. Ljudi vas jako vole a i vi njih. Jednostavno vi ste pre svega prijatelj pa tek onda kolega. Ako ne radite daću vam jedan predlog. Ako imate ponudu za odlazak u inostranstvo od strane nekog rođaka, iako se dvoumite u kojoj meri je pametno rizikovati i otići moj vam je savet da idete što pre. Mesec vam je odličan za tako nešto. Ne samo da bi otišli, već bi se jako brzo uklopili i tamo bi mogli i da ostanete. Svesni ste koliko možete pa iskoristite sve to šta vam se nudi.

Ljubav: Tačno je da mnogo radite na poslu na kome ste, ali to ne znači da nervozu zbog umora trebate ispoljavati ka partneru. Pokušajte da shvatite sve ono šta čini zbog vas i videćete da je vredna toga da budete smireni koliko god da ste nervozni. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze. U pitanju je osoba koja je u braku i sa kojom ste se pre par meseci viđali. To se i dalje može nastaviti, ali nemojte očekivati da će prekinuti brak zbog vas. Ako niste spremni da na takav način budete sa istom onda bolje nemojte ništa ni započinjati.

Zdravlje: Izbegavajte konzumaciju masne i slane hrane.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Pogledajte još

Ribe – avgust 2016. godine

Ribe

Posao: Izuzetno ste zabrinuti a zbog čega to samo vi znate. Niti vam je neko zapretio otkazom, niti vam neko pravi smicalice na poslu. Nemate zaista razloga da se plašite. Ako ne radite možete naći posao u nekom trgovinskom objektu i tu početi sa radom, ali mislim da to nije to to što se kaže i da na takvom poslom nećete baš dugo ostati, ali svakako pokušajte pa ćete videti koliko možete tu da radite. Vreme je teško to i sami znate i posto je tako onda ne trebate previše birati šta ćete raditi, već gledati da imate zaradu.

Ljubav: U braku ste nešto razočarali partnera. Čvrsto ste mu nešto obećali i to niste ostvarili a mogli ste. Mislim da ima veze sa novcem i da nešto niste uplatili. Moguće da je u pitanju letovanje. Zbog toga je moguća svađa sa njim. Ako niste u vezi ne vidim da ćete imati kvalitetnu u ovom mesecu. Naravno da to ne znači da ćete biti sami, ali više od avanture, ili neobavezne veze ne očekujte. Vama je ljubav jako važna u životu i moćićete istu da imate na način na koji to i želite, ali ne u ovom mesecu. 

Zdravlje: Moguće su manje alergije.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Vodolija – avgust 2016. godine

Vodolija

Posao: Mnogo se ležerno ponašate na poslu. To nikako nije dobro što radite. Nemojte uvek odgovarati na način kako vam je loše po pitanju novca. Ima mnogo gorih primera verujte mi i čuvajte to šta imate kako ne bi izgubili i tek onda shvatili šta ste zapravo imali. Vi birate šta ćete sa svojim životom. Ako ne radite moguće je zaposlenje na menjačnici, u trafici, kao i na drugim mestima u manjim objektima gde se radi sa novcem. Nije to vid posla na kome ja vas vidim dugo, ali dobro važno je da se radi pa ćete lako promeniti kada dođe vreme za tim.

Ljubav: Naučili ste lekciju u ljubavi i to je dobro. Verujem da više nećete činiti greške koje jeste inače. Partneru i te kako prija kada ste takvi kao sada i nastavite tako i na dalje. Ako niste u emotivnoj vezi želim da znate da ćete moći da uđete u istu i to prijateljem od sestre. Naravno da ne mogu da znam da li je u pitanju rođena sestra, ili dalja, ali je svakako taj neko vezan za sestru. Slobodno se posvetite toj osobi i gradite odnos a do veze bi moglo doći u periodu od 08-og do 16-og, a u pitanju je osoba do 7 godina starija od vas.

Zdravlje: Vodite računa o šećeri u krvi ako bolujete od iste bolesti.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

 

Jarac – avgust 2016. godine

Jarac

Posao: Na poslu su mogući veći problemi. Jako je važno da se odmarate što više. Koncentracija će vam biti jako slaba i samim tim možete grešiti. Vodite računa šta i kako potpisujete i čitajte to više puta kako ne bi pogrešili. Ako ne radite možete naći nešto u smislu fizičkog posla ako ste muškog roda, ali ne i više od toga. Naravno kada prođe ovaj mesec da će sve moći da bude znatno lakše, ali je sada tako kako je. Morate se boriti i biti jaki a vremena ćete svakako imati i na pretek u budućnosti.

Ljubav: U braku sve šta trebate učiniti je da pokažete stav ka partneru. Jednostavno nemojte dati na sebe i izvinjavati se za nešto za šta niste krivi, već stanite iza svojih reči i odluka. Ako ste slobodni mogu reći da bi odlazak na posao, u grad, ili šta god gde se vozite prevozom mogao da vam donese jako lepu vezu. To će baš delovati onako slatko kada se bude desilo a na vama je naravno da se ne zbunite, ili iz nekog drugog razloga to odbijete, već gledajte da se prikažete na način kakvi ste zapravo i da uživate.

Zdravlje: Moguća je dijareja sredinom meseca.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Strelac – avgust 2016. godine

Strelac

Posao: Na poslu nećete biti srećni u zavidnoj meri. Ne vidim da ćete imati neke kazne i sl, ali ćete biti nervozni. Bićete takvi da će vam jako malo nedostajati da iz najmanje moguće provokacije uđete u svađu sa kolegama. Ako niste u radnom odnosu savet vam je da to promenite na način što ćete posao tražiti u kafiću, restoranu, splavu i sl. Tamo bi mogli da počnete sa radom i da imate uspeha na dalje. Naravno vi najbolje znate u kojoj meri volite takav vid posla, ili ne, ali znam da bi se snašli a to je ipak jako važno.

Ljubav: U braku jako volite, ali ste i voljeni. Nema ništa lepše od toga, ali kao i u većini brakova i kod vas dvoje se da videti ljubomora. Nemojte sumnjati na partnera ako neku osobu koja živi u blizini pogleda. Živo je biće. Važno je da ne čini ništa konkretno. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze i to ni manje ni više nego sa šefom. Dugo mu se sviđate, ali će napokon imati priliku da pokaže na delu šta i kako oseća i želi a na vama je da li ćete prihvatiti tu ponudu, ili ne. Moj vam je savet da prihvatite, jer i te kako mislim da vam može biti lepo sa njim.

Zdravlje: Ako se bavite fudbalom čuvajte se povreda zadnje lože, kao i zgloba.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Škorpija – avgust 2016. godine

Škorpija

Posao: Na poslu ste maksimalno vredni. Dajete sebe koliko god to možete. Nemojte se iznenaditi ako dobijete ponudu za napredovanjem, ali kako god bilo svakako mislim da ćete dobiti dodatnu poslovnu obavezu koja će uticati na poboljšanje finansija. Ako ne radite vidim da ćete moći da nađete posao, ali ne vidim preveliku sreću u vama sa istim. Neće to biti nešto u toj meri kvalitetno, ali dobro lako ćete moći da ga promenite kada budete našli bolji. Važno je da nađete nešto šta god i da vam donosi prihod.

Ljubav: U braku su moguće svađe, ali nećete vi biti krivac. Partner će biti kriv i poslovno nezadovoljstvo će ispoljavati ka vama. Možda je najbolje rešenje da ne reagujete na tu svađu, već da ćutite. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze i to sa osobom koja vam je do nedavno bila antipatična. Dobro je što ste shvatili koliko je dobar kao biće i svakako dajte šansu i sebi i njemu. Bolje vam je svakako da budete sa tom osobom, nego sa nekim ko će se igrati vašim emocijama i kraj koga nikada nećete biti sigurni u ono šta oseća.

Zdravlje: Mogući su bolovi u želucu zbog nervoze.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Vaga – avgust 2016. godine

Vaga

Posao: Raspoloženje vam jača i to je divno za videti. Tokom prošlog meseca ste baš bili svađalački nastrojeni, ali dobro to je sada iza vas. Važno je da ste se opustili i da ste spremni za nove poslovne pobede. Ako ne radite vidim veliku mogućnost posla. Slobodno pristanite na rad na mestima gde se traži dobar komercijalista. Mišljenja sam da ćete na takvom mestu pre svega oduševiti sebe koliko možete a zatim i ljude za koje bi radili. Nemojte smatrati taj vid posla za nešto šta bi vam bilo dosadno. Dok ne probate ne možete ni znati.

Ljubav: Vi kada volite nemate granicu, ali ne znam zašto to ne ispoljite. Zašto to radite tek onda kada partner oseti neki problem u životu. Uradite to dok je sve ok. Neka oseti sada kada je zadovoljna na drugim životnim poljima. Ako ste slobodni mogu reći da ćete imati jako veliku mogućnost novih dešavanja i to u periodu od 11-og do 17-og i to sa osobom koju još uvek niste lično upoznali. Ta osoba bi trebala da je dalji rođak od prijatelja sa kojim se družite do nekih godinu dana. Nemojte odbijati takvu ponudu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa migrenom ako bolujete od te bolesti.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Devica – avgust 2016. godine

Devica

Posao: Samo nastavite radom da se borite za cilj koji imate i neće biti problema. Važno je da ste shvatili koliko vam znači to mesto na kome radite, kao i to da lepo zarađujete u odnosu na poslove koje ste do nedavno obavljali. Ako niste u radnom odnosu gledajte da ne birate previše. Lako ćete vi promeniti posao kada nađete bolji, ali je svakako sada važno da nađete šta god i da imate neki vid prihoda. Neko od prijatelja će vam taj neki posao ponuditi i nemojte smatrati da time želi iz nekog razloga da vas ponizi, već da želi da vam pomogne koliko to zapravo i može.

Ljubav: Partner je neko ko ima neke svoje navike. Nešto ne može da promeni kod sebe, niti ima nameru. Vama to jako smeta, ali recimo pokušajte da razmislite koliko ste vi veliki detaljista i koliko je on puta izgovorio šta mu sve smeta pa vi i dalje činite po svome. Verujem da ćete to shvatiti i da nećete ulaziti u nepotrebne svađe. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja je jako bliska sa osobom sa kojom se družite nekih par meseci. Taj prijatelj je shvatio koliko ste dobra osoba i tu osobu sa kojom želi da vas upozna je savet da prihvatite.

Zdravlje: Mogući su problemi sa srednjim uhom.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Blizanci – avgust 2016. godine

Blizanci

Posao: Znate kako mnogi kažu da se ne isplatiti truditi se na poslu. Tačno je da ima dosta takvih primera u životu, ali ono šta je za vas važno je to da će vam se trud isplatiti. Vidim ogromnu mogućnost ponude za napredovanjem na poslu pa gledajte tu priliiku da iskoristite. To ste zaslužili i nemojte odbijati nešto šta vam je na neki način nagrada. Ako ne radite u trećoj nedelji bi mogli da nađete posao i to u nekoj novoj otvorenoj inostranoj firmi. Tačno je da ćete tamo mnogo raditi, ali ćete znati i zbog čega to činite.

Ljubav: Tokom meseca pred vama ćete biti izuzetno zaljubljive prirode. Toliku ćete emociju dati partneru da će on prosto pomisliti šta se to dešava sa vama. To je jako lepo i nemojte se stideti što to činite. Ako ste slobodni u drugoj sedmici je moguća veza. Pretpostavljam da ćete na jezeru, ili nekom drugom kupalištu odlaziti da odmorite glavu od svega što se kaže, ali nemojte odbijati priliku za vezom koja vam se bude ukazala, jer zaista može biti jako dobro. Druga stvar to ne bi bilo nešto na veče, ili pet i samim tim je vredno truda.

Zdravlje: Mogući su problemi sa plućima.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Rak – avgust 2016. godine

Rak

Posao: Vi ste vredni i to ni malo nije sporno. Uz to ste i smireni i sigurni u sebe. Sve je to nešto šta će biti dobro po vas u ovom mesecu. Jednu stvar naterajte sebe a to je da ne ulazite u raspravke sa kolegama po pitanju privatnog života. To nešto šta budete izgovorili može tu drugu stranu jako ispovocirati a zaista vam nije potrebno da se nervirate oko takvih stvari. Ako niste u radnom odnosu na žalost ne vidim nešto dobro za vas. Možete naći neki posao gde bi radili na dnevnicu što se kaže, ali ne i više od toga. Jednostavno vam je takav mesec.

Ljubav: U braku ima jake ljubavi, ali će ista biti još jača ako sa voljenim bićem budete odlazili u šetnje, na vikend na selo, ili na neki izlet. To bi baš onako pojačalo emociju među vama. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze i to veze sa osobom koju ćete upoznati dok budete odlazili sa prijateljima na neku utakmicu. Krenuće neko dobacivanje od strane te osobe a zatim i bliža komunikacija koja bi mogla da dovede i do veze. Period koji ukazuje na tako nešto je prva sedmica u mesecu a što se te osobe tiče delovaće onako kao hladna i jako dominantna osoba.

Zdravlje: Uradite analizu krvne slike.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

 

Bik – avgust 2016. godine

Bik

Posao:  Na poslu nećete imati nikakve novčane kazne i sl, ali je moguć jedan problem. Problem je taj da ćete nešto želeti da predočite nadređenom a on će to vrlo hladno i nezainteresovano odbiti. To vas jako može isprovocirati i možete biti skloni da izgovorite neke ružne reči koje vam nikako ne savetujem. Ako imate mogućnost i skolu da se zaposlite kao policajac, ili vatrogasac savet je da to učinite. Mišljenja sam da bi na tom poslu mogli da imate izuzetno mnogo uspeha i da ga jednostavno radite sa ljubavlju.

Ljubav: U braku je jako važno da slušate samo sebe. Neka ovaj mesec bude test za vas u tom nekom smislu. Ovo vam pišem sa razlogom, jer će neko od komšija koji ne gledaju sebe, već druge biti takvi da će vam ispričati nešto zbog čega možete posumnjati u partnera. To nikako ne radite. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja živi negde daleko a samo poznanstvo bi moglo da se odigra putem društvenih mreža, ili na neki način telefonskim pozivom ka vama. Vi odlučite šta i kako želite sa tom osobom, ali je svakako savet da pristanete na vezu.

Zdravlje: Kada ustajete iz kreveta ne činite to naglo. Mogući su problemi sa kičmom.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

LISA video
Dr Alen Delabo: Hrono ishrana kao recept za bolji i zdraviji život

Tvorac hrono ishrane dr Alen Delabo otkrio nam je osnovne principe i tajnu uspeha ove sve...
Lepe bašte Srbije: dvorište porodice Milijanović iz Lajkovca

Finalista konkursa Najlepše bašte Srbije 2015. godine,  Mirko Milijanović osvojio je...
Kako se prave 3D cvetovi od želatina (ČUDESNA DEKORACIJA ZA TORTE I KOLAČE)

U jednostavnoj mešavini od želatina, uz pomoć prostog pribora i prehrambenih boja, vešti prsti...