Lav - septembar 2015.

Lav

Posao: Prethodnih godinu dana je Jupiter boravio u vašem znaku i to jegodina ekpanzije i širenja na svim poljima, naročito na planu lične afirmacije i nalaženju novih osoba, puteva, načina i zarade.To je i sticanje veza i pozcija, nalaženje svog „mesta pod suncem“ , kada su finansije i materijalno u pitanju. Jupiter je još u toku avgusta ušao u vašu drugu kuću i sada se, naročito posle 18.avgusta i ulaska Saturna u Strelca, očekuje više realnosti, detaljno planiranje i pažljovo donošenje odluka. Ukratko, vi treba da budete manje optimistični, ne uzdajete se u sreću, nego u konkretan plan koji donosi novac.

Ljubav: Za razliku od mnogih znakova, vi ćete sada nekako biti više u jednom mirnom periodu koji od vas neće zahtevati mnogo promena i truda. Vi ste savladali neke svoje probleme i sada ste potpuno smireni i osećate se odlično u svojoj vezi. Vaša voljena osoba je toliko navikla na vas, da ćete tokom poslednje nedelje septembra poželeti da uđete u brak, ili ga obnovite, ukoliko ste i ranije bili u braku. Naravno, biće malo raskoraka u komunikaciji i nesporazuma koji su toliko sitni da neće uspeti da naruše vašu veliku snagu zajedništva.

Zdravlje: Sezona vremenskih promena, smena godišnjih doba, i klimatske promene znaju d anaprave u vama potpunu promenu metabolizma i pad energije i raspoloženja. Moguće su i pojave takozvanih stomačnih virusa, naročito tokom sredine septembra, a prventivna upotreba probiotika može samo da vam godi, nikako šteti.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Pogledajte još

Ribe - septembar 2015.

Ribe

Posao: U toku septembra imaćete priliku da gde god da se osvrnete dobijete podsticaje da se odlučno i hrabro borite za pozitivne promene na poslu. Budite sigurni da je to baš ono što vam je potrebno, ali vaša dualan priroda i želja da od dve mogućnosti  izaberete obe, biće okončana posle 26.septembra, kada ćete biti sigurni u svoje izbore. Sada više nego ikada treba da se rukovodite opipljivim i ostvarivim planovima i da verujete ozbiljnim analizama  stručnjaka iz svog posla. Nešto interesantnija perspektiva očekuje one koji se bave politikom, javnim radom, ili radom u državnim instirucijama, jer će se vreme pokušaja da se pomire neke suprotnosti, okončati tako da će morati izabrati stranu i stati iza svoje odluke.

Ljubav: Vreme je da se uozbiljite i da prestanete da se ponašate kao nezrela osoba, da preuzmete odgovornost za vašu ljubavnu vezu i da u nju uložiite svoje vreme i energiju. Od vas svi, a najviše vaš partner očekuje da jasno iskažete šta želite od svoje veze. Inicijativa koja dolazi od voljene osobe, može doći čak i u vidu ultimatuma, naročito posle 26.septembra, a od vas zavisi da li ćete ublažiti osećaj nesigurnosti u svojoj vezi, ili ga produbiti.

Zdravlje: Vreme je za veliko spremanje vašeg organizma, jer je lakše da se odviknete od štetnih navika, sada kada ćete imati mnogo aktivnosti oko društvenog života i prijateljskih kontakakta. Najvažnije je ne odlagati ove odluke za neki drugi dan, jer se samim tim umanjuje i vaša volja. Najbolje je delovati sada i odmah i biti uporan, a vaš organizam će vam zasigurno biti zahvalan.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Jarac - septembar 2015.

Jarac

Posao: Septembar je mesec koji vi više volite od ostalih pripadnika znakova, jer vam donosi nove prilike za razvijanje posla. Kao da sve odjednom oživi i da započinje jedan novi pozitivni ciklus koji će vam pomoći da do izražaja dođu sve vaše sposobnosti. Ovaj septembar donosi suočavanje sa teškim odlukama koje zahtevaju pomalo bolne rezove u smislu promena u sastavu zaposlenih u vašoj firmi. Ipak, Jupiter vas štiti od toga da to može biti štetno po vas i samo ćete dobit priliku da rešavate i one probleme i poslove koje do sada niste radili.

Ljubav: Iako u polje ljubavi ulazi Jupiter, njegovo desjstvo ćete osetiti tek od sledećeg meseca, jer je sada dosta usporeno retrogradnim kretanjem Merkura kroz Vagu posle 18.septembra, a i Saturnom koji ulazi u vaše dvanaesto polje. Ljubavni plan će pomalo ličiti na klackalicu, a vi ćete biti u poziciji da se osećate kao da se ništa ne dešava. Ni ne činite promene, bar ne po svaku cenu. Možda je bolje da stanje ostane kakvo jeste, kako ne bi došlo do negativnih ljubavnih promena.

Zdravlje: Pomalo dosadne i dugotrajne tegobe, naročito ako se odnose na zglobove ili kičmu, sada bi sa prvim jesenjim danioma mogle postati osnovni problem u vašem zdravlju. To naravno, nije razlog da očajavate, nego da posvetite veću pažnju uzroku ovih problema, kako se oni ne bi ponavljali u većoj meri. Statičan i sedeći posao i odsustvo kretanja, mogli bi biti osnovni problem, a ako se potrudite da se više krećete, atanje može biti daleko bolje.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vodolija - septembar 2015.

Vodolija

Posao: U nekim mesecima, periodima kada sve odjednom postane zahtevno i teško, potrebno je da imete oslonac iu vidu prijatelja i saradnika koji vam stvarno mogu pomoći da lakše izađete na kraj sa svim svojim problemima na poslu. Posle 7.septembra potpisaćete neki važan dokument i dok će mnogi u vešm neposrednom poslovnom okruženju imati strah od toga koliko će biti kritikovani zbog svojih grešaka i propusta, vi ćete imati zadovoljstvo da za svoj rad uglavnom dobijete samo pohvale, ali ste ih zaista i zaslužili.

Ljubav: Poznato je da je vaš znak znak nekako najmanje prizeman kada je ljubav u pitanju, jer su vaše veze sve, samo ne klasične i obične. U stanju ste da volite sa najmanje posesivnosti i da date potpunu slobodu izbora voljenom biću. Ipak, osetljivi aspekt Urana, vašeg vladara, tokom kraja meseca, doneće veliku potrebu da svoje ideale pretočite u stvarnost i da više ne uživate u snovima u ljubavi, nego u opipljivoj vezi. Oni koji su već dugo zajedno, naći će nove trenutke koji će ih zbližiti, a oni koji tek treba da donesu važne i sudbonosne odluke, sada će to i učiniti.

Zdravlje: Varljivo i promenljivo vreme, može doneti prehlade i sklonost virusima, a rad na preventivi može biti od velike koristi. Uzimajte što više vitamina i što je još važnije, adekvatno se oblačite, jer ste jedan od znakova kojima je važno da budu dovoljno utopljeni i udobno i funkcionalno obučeni. I još jedna napomena, provetravajte prostor u kome boravite.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Strelac - septembar 2015.

Strelac

Posao: Jedno je za vas potpuno izvesno, a to je da se nećete zadovoljiti ničim polovičnim i delimičnim. Jednostavno osećate da tokom ovog septembra jeste vreme da nešto vrlo konkretno učinite za sebe i svoje ambicije.Posle 7.septembra neće vam nedostajati ni hrabrosti, ne želje da napredujete, niti da se otisnete u daleko i nepoznato. Moguće je da prihvatite jednu pravu avanturističku priliku koju bi malo vaših kolega zaista prihvatilo.Saturn u vaš znak ulazi 18.septembra i vama donosi jednu dozu istrajnosti koju do sada niste ni znali da posedujete.

Ljubav: Promene koje se odigravaju u vašoj ličnosti tokom septembra, neće biti lako pratiti. Moguće je da se vaša voljena osoba iznenadi koliko ste neobični, ali u isto vreme jako  zanimljivi i koliko joj plenite pažnju. Želećete da delite zajedničke planove, a svaka želja da se partner udalji od vaših pomalo čudnih ideja, završiće se tako da ćete ipak dobiti podršku, jer vam je zaista teško odoleti. Posle 7.septembra, bićete srećni što znate da ste pored prave osobe za vas.

Zdravlje: Osetićete kako ono što vam je do juče prijalo,odjednom ne odgovara vašim potrebama i sada želite sasvim drugačiji način ishrane i sna. Slušajte svoje potrebe i ne namećite sebi neka ustaljena pravila, jer organizam vam ustvari šalje jasne poruke koje neizostavno treba da prihvatite. Dakle, sve u službi vašeg dobrog osećaja, pa se tako i ponašajte. 

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vaga - septembar 2015.

Vaga

Posao: Nije vam svojstveno da volite da rizikujete, pa birate uvek sigurnije poslove i volite osećaj da negde pripadate i imate dobru saradnju sa kolegama. Septembar pred vas donosi novu poslovnu ponudu koju nećete moći lako odbiti, jer će biti baš ono što ste dugo očekivali. Sve će početi nekako skriveno i nezvanično, ali će vrlo brzo postati jasno. Problem koji može nastati oko učenja nečeg potpuno novog što deluje kao da nećete lako moći da savladate, nastaće posle 18.septembra, a u tom periodu možete izgubiti dosadašnji posao, ili ga svojom odlukom napustiti, ali to neće biti gubitak za vas, pošto vam u susret ide bolja prilika.

Ljubav: Bilo da ste u vezi, ili zaista sami, imaćete osećaj samoće i usamljenosti i to će vam poprilično smetati, jer ćete imati osećaj kao da vam nešto nedostaje. Komunikacija i osećaj neshvaćenosti, pratiće vas dobar deo meseca septembra. To je posledica ponovnog pomračenja Meseca  u vašem znaku, 28.septembra. Ali kako u svakom lošijem periodu ima i nešto dobro, možda ćete prvi put spoznati kako zapravo možete najbolje profunkionisati u dvoje. Nesigurnost koja već duže vreme prati vaše polje emocija, sada dolazi do samog kraja. Morate da odlučite šta i kako želite i da ne očekujete da sesituacija reši sama od sebe.

Zdravlje: Uvek kada se planete nalaze u dvanastom polu od vašeg solarnog znaka, slabe tačke vašegorganizma dolaze do izražaja i kako vaš znak upravlja bubrezima, moguća je sporija funkcija bubrega i zato je potrebno ishranom i unosom tečnosti regulisati taj problem.Dakle, važno je piti što više vode i čajeva, a potpuno smanjiti unos alkohola, masnoća, ili nekih nepoželjnih materija, čak i preventivno, ako ne osećate nikakve tegobe.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Škorpija - septembar 2015.

Škorpija

Posao: Konačno vas napušta Saturn i više se ne vraća u vaš znak, što je odlično, jer će period kad je vaše strpljenje bilo na probi i kad ste nailazili na razne prepreke, ostati iza vas.Venera koja upravlja vašim partnerstvima i vašim tajnama, sada je od 7.septembra u direktivnom hodu kroz izazovni znak Lava, što može doneti do povremenih neslaganja sa šefovima koje može voditi u konflikt.Na vama je da dobrobit pravih prijatelja koji vam daju zaista korisne savete, iskoristite kako ne biste zaista napravili sebi veće probleme.

Ljubav: Osnovni problem većine ljudi, kada je ljubav u pitanju, jesu prevelika očekivanja, pa je tako i kod vas. Tokom ovog septembra, želećete da znate šta to muči vašu voljenu osobu i zašto vam ne poverava sve što oseća. Ipak, sve treba da se dešava prirodno i kada se steknu uslovi poverenja i bezuslovne podrške, dobićete prave izlive iskrenosti od osobe koju volite. Septembar je mesec koji će vas poprilično trošiti na poslovnom planu, pa ćete želeti više podrške na emotivnom planu.Posle 26.septembra, kada vaš suvladar Mars, sretne Jupitera u Devici, vaše želje će krenuti ka ostvarenju.

Zdravlje: U vašem šestom polju je Uran, a gradi pomalo izavne aspekte sa ostalim planetama, to je u bukvalnom tumačenju pojava iznenadnih bolova u glavi koja znaju da dođu ni otkuda, ali se isto tako i završi. Dobra strana toga je ćete intuitivno osetiti šta vam prija, pa ako je to šetnja, par efikasnih vežbi, kafa napolju, ili samo prijatan razgovor, odmah uradite to.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Devica - septembar 2015.

Devica

Posao: Septembar u vaš život unosi one pozitivne promene i dešavanja koja ste odavno očekivali, ali nisu vam se dešavale. Jupiter u vašem znaku jeste po tumačenju astrologa, „u padu“, ali ste vi skromni i samokritični, pa vam to neće teško pasti i tačno znate da realno procenite moguće i nemoguće stvari. Dakle, završićete sa nekim uzaludnim poslovima, kontaktima i trudom koji nije dao rezultate. Posle 26.septembra, kada Mars uđe u vaš znak, bićete oduševljeni sa koliko lakoće dolazite do rezultata za koje vam je ranije trebalo mnogo više truda.

Ljubav: Vaša ljubav je uvek dobrim delo racionalna i vi stojite sa nogama na zemlji. Vi znate šta vam treba, a šta ne. Zvezde su vam naklonjene u izboru prave osobe, ali nemojte biti strogi prema sebi i umanjiti vašu sreću, jer nije baš sve onako kako ste želeli. Moguće je da se mnogi od vas odluče na brak, a kako se u XXI veku, forma braka suštiniski promenila, pa to više ne mora biti konvencionalan brak, nego i zajednički život, moguće je da donesete baš takvu odluku.Neki će proširiti svoju prodicu još jednim malim članom, u sledećih godinu dana.

Zdravlje: Disciplinovani ste kada je zdravlje u pitanju, ali ponekad vas sve to pomalo iznervira, pa ne znate kako da rešite svoje komplikovane obaveze i uskladite ih sa principima zdravog života. Ne brinite previše zbog toga. Samo budite spontaniji u organizaciji svog dana i ne morate poštovatisve planove po svaku cenu, dajte sebi i malo praznog prostora, kako biste uživali u svakom trenutku opuštanja.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Blizanci - septembar 2015.

Blizanci

Posao: Vama strpljenje nije baš velika vrlina, a tokom meseca septembra ćete bolje nego inače naučiti ovu lekciju. Naime, Merkur je od 18.septembra u retrogradnom kretanju kroz vaše peto polje koje znači i kreativnost i komunikaciju, a Jupiter u zemljanoj i perfekcionističkoj Devici, od vas će zahtevati strpljenje, sistematičnost, planiranje i tačnost. Um će vam raditi brže nego inače, a svi koji se bave organizacijom posla, radiće odlično. Jako je važno da vi ne ishitrite ni sa jednom odlukom i da čekate pravo vreme za prave poslove, jer ćete tako sa manje truda mnogo više postići.

Ljubav: U nedoumici ste gotovo čitavog leta da li da sačuvate svoju dosadašnju vezu, ili da se okrenete novoj vezi koja će vas ispuniti novim iskustvima.Septembar je mesec u kome morate doneti neke konačne emotivne odluke. Prestanete da se okrećete preko ramena i tražite da neko drugi, umesto vas donosi odluke u vaše ime i da za njih snosi odgovornost. Kada Merkur krene retrogradnim hodom, kao vaša vladajuća planeta kroz prijateljski znak Vage, budite inicijator tolerantnog pristupa i pomirenja u svakom smislu,bilo da se mirite sa svojom voljenom osobom, ili sopstvenim greškama u vašem odnosu.

Zdravlje: Vi ste intelektualni tip i  zato bi trebalo d aneđete pogodnu delatnost da vas opusti, hobi koji će biti blizak vašem načinu razmišljanja i na prijatan način umanjiti nervozu koja je vaš odgovor na stress I sve izazove koji sa stresom dolaze. Moguć je manji gubitak težine, ali vi ste inače jedan od najvitkijih znakova, pa to neće biti neka velika promena.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Rak - septembar 2015.

Rak

Posao: Septembar u vaš život unosi dinamiku kakva vam se već godinama nije dešavala. Jupiter u polju kratkih putovanja daje mnogo kretanja i veliku količinu komunikacija i informacija. Kada 19.septembra Saturn uđe u vašu kuću posla, vaš poslovni status mogao bi se korenito promeniti. Stariji pripadnici znaka će sve svoje višegodišnje iskustvo koje su stekli na poslu, sad primeniti u samostalnom poslu, a ako je to posao povezan sa špedicijom, turizmom, uvozom, ili izvozom, onda će biti vrlo profitabilno za vas. Mlađi treba da stvari uzmu u svoje ruke i da se sami angažuju kako bi našli odličan posao.

Ljubav: Vaše osećajno srce voli da ljubav prima, iskazuje i dobija. Zato retko kada kalkulišete i merite šta ćete i kad areći i učiiniti, kada pokazati svoja prava osećanja. Ovog meseca ćete ponekad biti tako setni, a sve do 26.septembra veoma osetljivi i ranjivi i nekako setni. Ako kažete osobi pored vas, ili onoj sa kojom ste u prekidu da je želite pored sebe, ako priznate šta osećate, neće to biti neki jadni kliše koji liči na sapunicu, nego pravi rasplet koji vam je potreban.

Zdravlje: Prošle su i letnje vrućine i sada se osećate mnogo bolje. Ispunjeni ste novom energijom i kao da sa više zadovoljstva proživaljavate svki naredni dan. Iskoristite taj priliv duhovne energije i ideja i učinite nešto stvarno dobro za sebe. Vežbajte, krećite se, počnite sa pozitivnim afirmacijama, putujte na mesta koja će u vas uneti jednu novu prelepu energiju, ili oživeti lepe uspomene.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Bik - septembar 2015.

Bik

Posao: Direktivni hod Venere, vaše vladarke kroz vašu kuću doma i porodice, započeće od 7.septembra, čineći da vi još uvek previše trošite u odnosu na vaše realne mogućnosti, ali i da vam se ukazuju prilike da popravite situaciju sa većim obimom posla i više truda. Možete i pored osnovnog posla, dobiti priliku da zaradite posle radnog vremena, da radite dodatno i da započnete nešto potpuno novo u saradnji sa vašim kolegama, sa kojima delite istu struku, ili interesovanje. Obazrivo trošite novac, jer kada se vašim poljem posla 19.septembra, počne retrogradno kretati Merkur, može da dovede do gubitka novca, kašnjenja isplata, ili vašeg oklevanja da započnete i dovršite poslove.

Ljubav: Saturn će konačno 19.septembra napustiti vašu kuću braka i partnerskih odnosa, posle veoma teških iskušenja kojima ste bili izloženi, zajedno sa vašim partnerom. Nije redak slučaj da se tokom ovog tranzita dese prekidi veza, razvodi braka, bolne i teške situacije sa kojima se suočavamo.Neki astrolozi kažu da veze koje pretrpe ovaj tranzit, postaju jače i postojanije, a one koje se završe, ne treba obnavljati, nego naučeno iskustvo, primeniti na neke druge veze, koje će tek doći u naš život. Mišljenja sam da u osnovi to i jeste tačno.

Zdravlje: Merkur je onaj krilati glasnik bogova koji osim komunikacija, simbolizuje i hod i to onaj brzi hod kojim se trudimo da sve postignemo. I baš kada se kroz vašu kuću zdravlja, ovaj vragolasti šaljivdžija kreće retrogradno, možete pasti kao u crtanom filmu, a problem je što to može i da zaboli. Dakle, sporo se najbrže stiže, a svako ubrzavanje, može samo stvoriti neočekovane probleme.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

LISA video
Zabava za celu porodicu u šoping centru Kragujevac Plaza

Poslednjeg vikenda u avgustu magazini Story, Lisa, National Geographic i dnevne novine Kurir...
Ružičnjak ispod Avale

Vodimo vas u mirisnu šetnju kroz ružičnjak Petrović roses u Vrčinu . Na površini od 85 ari...
Najlepše bašte Srbije 2014: Bašta s kaskadama porodice Katić iz Mladenovca

Denivelacije u terenu su rešene podzidima i stepenicama od belog mermera iz kamenoloma Venčac,...
Badi Valastro: Uživao sam u srpskom roštilju

Badi Valastro, zvezda TLC kanala i jedno od najprepoznatljivijih TV lica širom sveta, boravio je u ...
Glamurozna proslava jubilarnog 500.broja magazina Story

Povodom jubilarnog 500. izdanja magazina Story, organizovana je glamurozna proslava u klubu...