Lav – septembar 2014.

Lav

Svi žele da posluju sa vama, imate mnogo posla i dobru zaradu, a Jupiter u vašem znaku savetuje da budete štedljivi i da ulažete u poslove a ne da trošite na trenutne hirove. Moguće je i unapređenje sredinom meseca. Na ljubavnom planu svakako izbegavajte dvostruke veze ili afere koje vas  mnogo privlače, naročito sa osobama o kojima ne znate dovoljno. Budite iskreni prema sebi i prema svom partneru. Moguće su oscilacije krvnog pritiska i povremena nesanica.

 

Pogledajte još

Ribe – septembar 2014.

Ribe

Budite usmereni na jasne ciljeve i ne dozvolite da vas išta omete u poslovanju. Najbolji deo su planirani i neplanirani dobici iz više izvora. Oko 14. septembra gotovo sigurno ćete povratiti novac ili naplatiti davno završen posao. Razmišljate o prinovi ili početku veze koja vam mnogo znači. Srećni ste u kakvom god da ste statusu. Imate inspiraciju za ljubav i umetnosti, pa uživajte u tome. Pripazite samo na moguć višak kilograma, to može biti problem ovog meseca.

Vodolija – septembar 2014.

Vodolija

Potrebno je da objektivno i iskreno sagledate situaciju u kojoj se nalazite i da se ponašate pomirljivo prema saradnicima na poslu. Kreativnost će vam biti na zavidnom nivou i ono što sada pokrenete biće dugoročno. Sadašnji ljubavni partner vas sve više želi. Opustite se i ponašajte u skladu sa situacijom, a ako želite brak, ovo je pravi mesec za to. Zdravstveno ćete se osećati odlično, samo se potrudite da dovoljno spavate.

Jarac – septembar 2014.

Jarac

Oni na rukovodećim pozicijama imaće dosta problema oko zadržavanja pozicije, jer ih neko oštro kritikuje. Vreme je za promenu strategije, veću elastičnost i prilagodljivost okolnostima. Pazite na odnose sa kolegama, ne ulazite u rasprave tokom ovog meseca.U ljubavi ste postojani, porodica vam je čvrsta kao stena, i na to ste naročito ponosni. Mogući su bolovi u leđima, pa redovno vežbajte i praktikujte umerenu fizičku aktivnost. Pripazite i na ishranu zbog promenjivog metabolizma.

 

Strelac – septembar 2014.

Strelac

Ukazuje vam se prilika da započnete proceduru kojoj je krajnji cilj da zbog posla odete u inostranstvo. To i učinite bez mnogo dvoumljenja. Naročito dobru perspektivu imaće naučni i zdravstveni radnici, ali i pisci i novinari. Srećni ste zbog veze u kojoj se nalazite, ali nekome iz prošlosti dugujete objašnjenje, pa mu to i pružite. Kad raščistite emotivne dugove, možete biti sigurni da vam je ljubavni život stabilan i da neće biti neprijatnih iznenađenja. Imaćete mnogo volje i energije.

Škorpija – septembar 2014.

Škorpija

Mogućnost da započnete kvalitetnije poslovanje ili dobijete perspektivan posao veoma su velike. Sunce je u vašem polju prijatelja, pa očekujte da se sprijateljite sa poslovnim saradnicima, ali i da vam prijatelji pomognu u poslu i finansijama. Budite srećni što ste sačuvali vezu do koje vam je zaista stalo, uprkos okolnostima koje su vam pravile probleme. Romantika sa osobom u znaku Bika. Zdravlje i forma su vam ovog meseca fantastični.

Vaga – septembar 2014.

Vaga

Boravak Merkura u vašem znaku donosi obilje korisnih sastanaka, pa dobro organizujte vreme da nešto ne propustite. Ne donosite impulsivne odluke o napuštanju dosadašnjeg posla, bar dok ne budete sigurni da je novi ono što želite. U porodici ste i dalje jako opterećeni obavezama i odgovornostima. Ne uzimajte na sebe nešto što ne možete ispuniti. Mesec je idealan za pomirenje sa osobom koju volite, pa poradite na tome, ali bez sujete i preteranog ponosa. Osim napetosti i nervoze sve je u redu.

Devica – septembar 2014.

Devica

Potrebno je da poverujete u svoje potencijale i prestanete da se opterećujete samokritikom. Ovo je početak vašeg godišnjeg ciklusa te je neoprostivo da budete pasivni i nesigurni. Moguće je da dobijete posao ili pređete na bolje radno mesto, ali morate biti odlučni. Na ljubavnom polju vaš status se konkretizuje i sada vam je jasno šta želite od partnera. Usamljeni treba da odgovore na pozive i poruke osobe koja želi da uđe u vezu sa njima. Osećaćete se odlično tokom čitavog meseca.

Blizanci – septembar 2014.

Blizanci

Ovo je savršen mesec za pisanje projekata, umetničkih i naučnih radova i sticanje višeg stepena kvalifikacija, jer će intelektualni poslovi biti laki i jednostavni. Moguće je zaposlenje u stranim firmama koje će zahtevati učenje  stranog jezika. U ljubavnom životu otklonite uzroke nesuglasica i poboljšajte komunikaciju. O voljenoj osobi manje pričajte prijateljima, više razgovarajte međusobno. Treba da povratite poverenje. Odluka je u vašim rukama. Zdravlje vam je jako dobro.

Rak – septembar 2014.

Rak

Ako ste bili nezaposleni, oko 10. septembra dobićete ponudu koju ne bi trebalo odbiti zbog vaše budućnosti. Sve što ste uradili u protekloj godini sada donosi finansijske plodove, te imate više novca nego što ste očekivali. Septembar je vrlo povoljan za kupovinu vozila. Odvojte vreme za voljenu osobu i porodicu, kako se ne bi osetili zapostavljeni i pokazali nezadovoljstvo. Dobrom organizacijom to možete postići. Bićete u dobroj formi čitavog meseca, izuzev naglih promena raspoloženja.

Bik – septembar 2014.

Bik

Sve što se odnosi na probleme, dužnosti i obaveze na svakodnevnom poslu sada je najvažnije. U privatnom biznisu može biti najviše pozitivnih rezultata. Prihodi se povećavaju, naročito ako se bavite trgovinom na veliko, uvozom, ili izvozom hrane ili finansijskim poslovima. U emotivnom životu tokom prve nedelje septembra moguća je nepotrebna tenzija izazvana nepoverenjem u partnera, što je samo vaš subjektivan osećaj. Zdravstveno se osećate dobro, jedino bi vam prijao nov režim ishrane.

 

 

LISA video
Velnes šejk: Uskusno, zdravo i brzo!

Kako da na jednostavan način napravite prirodni, osvežavajući i hranljivi napitak od biljnog...
Detoks šejk: Vratite instant energiju

Kreativno inovativni kuvar, Toni Radić, objasniće vam kako da za vrlo kratko vreme napravite...
Nina Janković i Jelena Karleuša sa Ivanom Rabrenović za Story dizajnerski mesec

Modna urednica magazina Story Ivana Rabrenović odabrala je iz Šafranove kolekcije atraktivne...
Nikolina Ristović: Ovog leta ću izbeći hrvatsko primorje

Popularna voditeljka otkriva da li baš uvek može da kaže sve što misli u emisiji Bulevar i...
Radmila Manojlović: Ne glumim da sam zvezda

Popularna pevačica priča kako se s vršnjacima provela na proslavi deset godina mature, ističe da...