Lav - jul 2014.

Lav

Poslovi vam već neko vreme ne idu onako kako bi to vaša vatrena priroda volela. A prva polovina jula iz vas će iscediti poslednje atome snage, imaćete utisak kao da vodite borbu sa vetrenjačama, da pokušavate nemoguće i da se sve u vašem životu komplikuje iz vama nepoznatih razloga. To je vreme preispitivanja vaše volje i istrajnosti, zato nikako ne smete biti malodušni i odustati na pola puta. Ono što se bude događalo u drugoj polovini meseca, naravno, ukoliko ste u prvoj doneli odluku na koji način želite da nastavite, delovaće kao nagrada za vaše napore. Sve lakše ćete sprovediti svoje ideje u delo, bilo one sitne i nevažne bilo pak one veoma značajne.

Emotivno ste baš raspoloženi za vezu i romantiku, a kada se opustite i prepustite te isključite svako kalkulisanje, to će se i desiti. Odgovara vam osoba u znaku Strelca, samo joj morate dati dovoljnu dozu slobode i vremena. Više sna i laganiji obroci učiniće da se osećate znatno mlađe i poletnije.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

Pogledajte još

Ribe - jul 2014.

Ribe

Odavno imate snažnu želju da popravite svoje poslove i više zarađujete. Sve se u stvari i odvijalo u tom pravcu, samo što vi nikako niste mogli da konkretizujete svoje planove. Međutim, sredinom meseca možete dobiti iznenadan poziv, i to dok ste na odmoru, da prihvatite posao o kojem ste oduvek sanjali. Sada više ništa ne može da vam se ispreči na putu do potpunog zadovoljenja želja i materijalnih potreba. Potrebno je samo da pokažete visoku profesionalnost i stručnost, a vi to možete.

U ljubavi ste zadovoljni, ali kao što znate, uvek može bolje. Dajte da biste dobili. Ne ustručavajte se da pokažete koliko vam je voljena osoba važna, koliko vam znači i treba. Usamljenima se može desiti da na kraći period uđu u vezu sa osobom koja nije slobodna. Neka to bude samo novo iskustvo, ne očekujte velika dešavanja i preokrete. Unosite dovoljno tečnosti, kako ne biste osetitili preteran umor i slabost, pogotovo na visokim temperaturama.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

 

Vodolija - jul 2014.

Vodolija

Lepe vesti za sve pripadnike ovog znaka: posao će vam krenuti u najboljem mogućem smeru. Tokom prvih deset dana imaćete toliko aktivnosti da ćete biti prosto zadivljeni sopstvenom brzinom i efikasnošću. Novac dolazi sporo, ali se u drugoj polovini jula vaše finansije trajnije stabilizuju. Odavno želite da radite nešto iz hobija, zarad ličnog zadovoljstva i iz prirodne potrebe za kreativnim izražavanjem, ali mislite da vas okolina neće dobro shvatiti. Krajem meseca unesite željene novine u poslove, videćete, bićete iznenađeni pozitivnim stavom i prihvatanjem vaših bližnjih.

Spremni ste za ozbiljnu vezu ili brak, i to nedvosmisleno pokazujete osobi koju volite. Idealno je vreme za donošenje ovakve odluke. Ukoliko ste do sada i imali mnogo prepreka, sada ćete ih brže i lakše otklanjati. Kao da vam i zvezde šalju poruku kako je došlo vreme da budete srećni i ispunjeni. Pazite na ishranu. Mogući su problemi sa stomakom ili prehladom, naročito na putovanju.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

Jarac - jul 2014.

Jarac

Do prve polovine meseca trebalo bi da završite neki ozbiljan administrativni posao, ili čak sudski spor. Posle toga ćete tokom poslednjih deset dana biti u prilici da uživate u dobijenom novcu, ili u dobiti od neke korisne investicije. Ništa ne odlažite za kasnije, na poslu iskoristite svaku priliku da budete u centru pažnje. Sada je pravo vreme da se ozbiljnije reklamirate ili da u svoj rad uključite više saradnika. Najbolju perspektivu i zaradu imaće oni koji se bave osiguranjem, prometom novca i kupoprodajom nekretnina.

Što se tiče emocija, nailazi period u kome ćete morati da menjate dnevnu rutinu u porodici kako biste se prilagodili zahtevnim željama vaših ukućana. Budite spremni i na to da se daleko više posvetite onima koje volite, kako vas ne bi pogrešno shvatili. Usamljeni imaju priliku da na putu upoznaju neobičnu osobu. Dobro ćete se osećati čitavog meseca.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

Strelac - jul 2014.

Strelac

Ona vaša čuvena lepršavost biće pod stalnom  lupom, a uz to i sami znate da prilika vašeg života čeka da je uzmete. To možete samo predanim radom i ozbiljnošću, kojom baš ne možete uvek da se pohvalite. Ukoliko želite da odete u inostranstvo, unapredite svoju kvalifikaciju, ili prihvatite rukovodeće mesto, učinite to sredinom meseca. To nikako ne znači opuštanje posle uspešno realizovanog plana, već, naprotiv, korenitu promenu svih vaših daljih akcija i planova. Novac vam pristiže iz neočekivanih izvora, gotovo kao poklon neba.

U ljubavi bespotrebno komplikuje jednostavne stvari, a onda se pitate otkud te silne prepreke na putu vaše potrage za srećom i zadovoljstvom. Izaberite status koji vam odgovara i ništa ne radite zbog drugih. Izuzetno je važno da vi sami osećate kako radite sasvim ispravnu stvar. Usamljeni mogu da se zaljube u jednog Lava, i kao nikada ranije iskreno požele da se istinski vežu. Ovo je dobar mesec za odvikavanje od štetnih navika.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

Škorpija - jul 2014.

Škorpija

Već dugo priželjkujete unapređenje i važniji položaj u firmi, ali se istovremeno i plašite toga. To je čudna situacija koju ne umete ni sebi da objasnite, ali znate da je u pitanju sad ili nikad da se aktivno uključite i date doprinos važnim zbivanjima oko vas. Ukoliko je vaš rad javan pa ste na neki način bili u velikoj nemilosti javnosti, sada ćete najverovatnije dobiti konačan sud o svojim greškama ili ispravnim postupcima. Kakva god situacija da bude, morate je prihvatiti kako biste nastavili daleko ispravnijim i korisnijim putem.

U ljubavi ste još uvek povređeni jer verujete da mnogo dajete ali niste sigurni da isto toliko i dobijate od partnera. Nekada je najbolje bezuslovno pomoći osobi pored vas, a prilika da vam to bude uzvraćeno sigurno će doći. Stalno unajte na umu da se takve okolnosti ne planiraju, one se naprosto dese. Usamljeni su jako probirljivi i odbijaju osobe koje ih u prvom susretu ne zadive. Na zdravstvenom planu nema nikakvih promena.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

 

Vaga - jul 2014.

Vaga

Već tokom prve nedelje jula vi ćete izaći iz potpune konfuzije, silnih dugovanja i komplikacija. Ipak, ne smete da očekujte čuda. Sve zavisi od vas: morate biti odlučni i hrabri ako želite da dugogodišnji trud i rad budu naplaćeni u drugoj polovini meseca, i to u vidu neverovatne poslovne prilike kakvu ste sanjali i koja se nipošto ne odbija. Sumnja da nećete dobro proceniti prilike i da ćete doneti pogrešnu odluku jeste smislena, ali vas od rizika i gubitaka štiti  blagonakloni Jupiter smešten u prijateljskom znaku.

Ako ste već neko vreme sami, sada nećete moći da se požalite i izgovarate kako vas niko ne želi i ne primećuje, jer će samo od vas zavisiti hoćete li pokloniti emocije osobi koja vas iskreno voli. U vezama i brakovima dolazi do poboljšanja komunikacije, odjednom više nećete biti tako udaljeni jedno od drugog. U tom smislu vama je potrebno neko zanimljivo putovanje, vreme da se posvetite jedno drugom. Moguće su nesanice većim delom meseca.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

Devica - jul 2014.

Devica

To što imate sumnjičave stavove prema novinama u poslu nije sasvim vaša krivica. Oni su posledica vaših prethodnih ne baš prijatnih iskustava. Ne volite rizik, ali ćete sredinom meseca odjednom osetiti kako ste mnogo hrabriji i da ne mora baš sve biti sto posto sigurno. Tokom jula ćete saznati i neke stare tajne koje su uticale na vaš posao i život, a da vi o tome uopšte niste imali pojma. To će vam bitno olakšati situaciju, pa ćete nakon toga manje da krivite sebe za neuspehe i stagniranja. Novčana situacija je solidna, ali vama kao i uvek treba više. Budite strpljivi, sledećeg meseca povećava se priliv para na vaš računu.

Za brakove i duge veze ovo će biti period preispitivanja. Trebalo bi da popravite odnose vlastitim trudom, ali ne po svaku cenu. Ne možemo menjati druge ljude, već isključivo sebe, zato je važno da razmislite da li osoba koja toliko želi da se menjamo ceni i poštuje osobenost koju posedujemo. Mogući su problemi sa težinom, pripazite na ishranu.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

Rak - jul 2014.

Rak

Sve do polovine jula u vašoj glavi će se mnogo utisaka i poslova harmonično sklapati u jedan veliki šareni mozaik. I sami znate da ste imali dobru godinu: verovatno ste dobili posao, osnovali firmu, učnili dosta toga. Osećaj kao da ste mnogo radili, ali da ipak niste zaradili adekvatno uloženom trudu biće jako izražen u prvoj trećini meseca. Nakon toga vi počinjete da ubirate plodove svog rada u vidu realnog, a ne fiktivnog novca. Naplatićete stara potraživanja, isplatiti kredite i osloboditi se dugova svake vrste, te ćete čak početi i da štedite. Uređenje kuće i ostvarenje dugoročnih planova takođe je povoljno aspektovano u toku čitavog meseca.

Što se emocija tiče, situacija je složenija. Imaćete utisak kao da ste odjednom proterani iz divnog okruženja i emotivne sigurnosti, te da vas partner na izvestan način preispituje, kao da vam više ne veruje bezuslovno. Samo budite iskreni i sve će se srediti. Jul vam donosi odličnu fizičku formu.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

Blizanci - jul 2014.

Blizanci

Iako pripadnici vašeg horoskopskog znaka i ne voli mnogo da se bave novcem, sada je pravo vreme da obavite sve važne transakcije. Moguće je da ćete se, ako ste mladi i obrazovani, baš sada zaposliti, ili ćete konačno, posle bezbroj neuspelih pokušaja, dobiti drugi, onaj željeni posao. Uglavnom, bez ikakve sumnje, možete očekivati neko trajnije poboljšanje materijalnog plana. Realno, prva polovina meseca prolaziće vam veoma sporo, a druga u ludom tempu. Neočekivano će vam se otvoriti prilika da poslujete sa firmama i osobama iz inostranstva. Prihvatite ih u skladu sa svojim realnim mogućnostima i uz to nemojte biti suviše optimistični u pogledu davanja obećanja.

U ljubavi vam se već neko vreme čini kao da ne znate šta želite i da vam je potrebna pauza kako biste jasno sagledali svoja osećanja. Budite spremni na mogući prekid dosadašnje veze i novi početak krajem meseca. Neophodni su vam odmor i relaksacija, odvojte bar malo vremena za šetnje.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

Bik - jul 2014.

Bik

Ovaj jul će vam u pamćenju ostati kao mesec u kome ste ostvarili brojne ciljeve i onda savim opušteno otišli na zasluženi odmor. Bilo kojim poslom da se bavite, tokom poslednjih deset dana meseca otvoriće vam se neslućena prilika da započnete osnovni ili pak dodatni posao, i to radeći u svojoj kući. Iako će sve to delovati naporno i zahtevno, vi ćete odlično razraditi svoje ideje i na kraju biti oduševljeni postignutim rezultatima. Uspeh vašeg posla počivaće na mnogo komunikacije, sastanaka i realizovanih kontakta, ali to vama uopšte neće padati teško.

Zvezde najavljuju i da ćete tokom jula morati da stavite tačku na porodične probleme u komunikaciji, razrešite i saznate prave uzroke razmimoilaženja u mišljenjima i stavovima. Možda je svima vama potrebno da pričate otvorenije i iskrenije o svojim problemima i da kao ranije bez zadrške pomažete jedni drugima. Usamljeni se mogu zaljubiti na kraćem putovanju. Tokom celog meseca osećaćete se odlično.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31 

LISA video
Velnes šejk: Uskusno, zdravo i brzo!

Kako da na jednostavan način napravite prirodni, osvežavajući i hranljivi napitak od biljnog...
Detoks šejk: Vratite instant energiju

Kreativno inovativni kuvar, Toni Radić, objasniće vam kako da za vrlo kratko vreme napravite...
Nina Janković i Jelena Karleuša sa Ivanom Rabrenović za Story dizajnerski mesec

Modna urednica magazina Story Ivana Rabrenović odabrala je iz Šafranove kolekcije atraktivne...
Nikolina Ristović: Ovog leta ću izbeći hrvatsko primorje

Popularna voditeljka otkriva da li baš uvek može da kaže sve što misli u emisiji Bulevar i...
Radmila Manojlović: Ne glumim da sam zvezda

Popularna pevačica priča kako se s vršnjacima provela na proslavi deset godina mature, ističe da...