Lav - jul 2015. godine

Lav

Posao: Ne gubite vreme na pitanja da li je nešto dobro za vas, prosto se prepustite svojim instiktima i budite spremni da sa većom lakoćom, od one koju ste smatrali mogućom, dođete do rešenja bilo kog problema koji morate da rešite.

Poslovi idu svojim tokom, naročito ako ste na rukovodećem položaju, ili ste vlasnik svoje firme. Ukoliko je u vašem opisu posla bavljanje nekim novim tehnologijama, onda ćete posle 9.jula potpisati ugovor života. Bez obzira na veličinu vašeg dosadašnjeg postignuća, morate biti zadovoljni sa onim što imate, kako bi vam to otvorilo dalje puteve i kako biste lakše ostvarili svoje planove. 

Ljubav: Možete sa osmehom provesti ceo ovaj mesec. Bićete centar sveta osobi koja je pored vas, a čak I da ste zakleti usamljenik, teško ćete to ostati tokom jula. Obasipanje pažnjom, poklonima I iznenađenjima nećete doživeti samo od osobe sa kojom ste u vezi, nego I od prijatelja, rođaka, čak I od onih od kojih to ne biste očekivali. U dugim brakovima, pojaviće se neka stara iskra u novom obliku I oko 19. jula vas odvesti u osećanja I misli koja ste mislili da ste zaboravili. Mladi će biti posvećani ljubavi do te mere da će biti spremni da podnesu mnoge žrtve kako bi bili sa osobom koju vole.

Zdravlje: Od najmlađih do najstarijih pripadnika znaka, bićete toliko ispunjeni energijom I pozitivnim stavom prema životu, da nećete ni misliti na svoje zdravstvene probleme, što je zapravo odlično, jer ono što mislite, ogleda se na vašem zdravlju I formi. Ipak, neka vas ovaj osećaj nove mladosti ne ponese, ako uzimate neku redovnu terapiju, nastavite da je uzimate, a tek pod nadzorom lekara, odlučite da li se stanje dovoljno poboljšalo, da ne uzimate više lekove.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Pogledajte još

Ribe - jul 2015.

Ribe

Posao: Vatra je prvi, inicijalni element, on daje borbenost, akciju i delanje.

Potrebno je da više nego ikada pobedite svoje uobičajene reakcije i postupke, da se ne prepuštate inerciji i da već od početka jula, pošto je Lav vaše prirodno polje posla, a planete se kreću Lavom, pronađete način da poboljšate svoj posao i zarađujete više za kvalitetniji život vaše porodice. Ključno je to da ne ubeđujete sebe kako vam je bolje, da ne ulepšavate sliku u svojoj glavi, nego da je napravite takvom u realnosti. 

Ljubav: Odlučili ste da uđete u vezu, ili ostanete u njoj. To je dobra i srećna odluka za vas, jer vi ne volite samoću. Međutim, kako je Jupiter koji je vaš suvladar u znaku Lava koji ima jaku ego crtu karaktera, vi odjednom nećete biti toliko tolerantni pristajati na sve, nego ćete početi da postavljate pravila igre. Koliko će vaš partner želeti i moći da vas prati, toliko je vaša veza uspešnija i dublja. Bićete željni da osetite da vas voljena osoba smatra dostojnim svoje ljubavi, da ste vi jedna i jedina osoba sa kojom ima sve te emocije i želje, i sve su šanse da do toga možete doći, samo ako ne budete napravili preveliki nesklad između očekivanja i mogućnosti. 

Zdravlje: Dobro je da ste vi razvili pozitivan stav prema svom telu i umu, kao jednoj i nedeljivoj celini. To će vam pomoći da se osećate dobro i lakše prebrodite svoje svakodnevne slabosti po pitanju zdravlja. Ribe upravljaju snom i stopalima, pa povedite računa o tome da dovoljno spavate i da negujete svoja stopala.Čuvajte se sunčanja, opekotina i sunčanice, jer Jupiter u vatrenom znaku može da vam donese takve probleme.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vodolija - jul 2015.

Vodolija

Posao: Možete biti iznenađeni pozitivnim mišljenjem vaše okoline o vama. Odjednom će i oni uzdržani biti na vašoj strani i pružiti vam podršku.

Ukoliko ste privatni preduzetnik, a na poslu vam već neko vreme ne cvetaju ruže, sada ćete se iznenaditi kako vam novo partnerstvo sa finansijski moćnom osobom, može doneti novi život i otvoriti nove perspektive. Vaš vladar vas navodi na akciju, pa budite hrabri i srušite kočnice koje ste osećali nekoliko godina unazad. Prosperitet mogu da očekuju i piloti, informaričari, inženjeri, umetnici, astronomi i astrolozi, ali samo ako se baziraju na dugoročnim vizijama, a ne planiraju od danas do sutra.

Ljubav: Nekima će ovaj Jupiter doneti renesansu braka koji je bio prekinut, obnovu veze koju su raskinuli, naravno, samo ako još uvek volite tu osobu i ona vas i to potpuno iskreno i bezrezervno. Jedino što se od vas očekuje jeste iskrenost i spremnost da se zajednički potrudite da uspete. Dajte, sve od sebe, jer život retko pruža tako intenzivnu drugu šansu i tako podudarna osećanja kod obe osobe koje je priželjkuju.Odlično vreme za to je druga polovina jula ove godine.

Zdravlje: Bolovi u nogama i slabija cirkulacija koja jeste problem vašeg znaka može biti jedino promenjena kretanjem, vežbanjem i radom na sebi. Jačajte paralelno um i telo. Bavite se jogom i meditacijom, to jeste medIcina i preventiva budućnosti, a vi ste znak budućnosti.Samo ako ste duhovno spokojni, imaćete osećaj da ste jaki I zdravi.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Jarac - jul 2015.

Jarac

Posao: Privatni preduzetnici mogu imati želju za novim poslovima, novim tržištima i novim mašinama, pa i novim radnim mestima.

Ne treba da po svaku cenu zadržavate svoje dosadašnje načine rada i poslovanja. Ukoliko ste imali pravnih problema, a da ste vi bili u pravu, sada, od 19. jula, naplate, možete dobiti satisfakciju, pre svega materijalnu, ali i nematerijalnu. Nasleđivanje imovine, promena vlasništva u vašu korist ili preuzimanje porodičnog posla je veoma moguće i izvesno.

Ljubav: Možete osetiti kako mnogo ugađate vašim članovima porodice i kako praktično radite za druge. Vi imate razumnu meru, ali se vaša voljena osoba, odjednom može početi ponašati hirovito i stalno zahtevati još.  Zato ne dozvolite da materijalne stvari poremete vašu ljubav i da vas obeshrabre u uverenju da je vaš odnos zasnovan na ljubavi i poštovanju, a ne materijalizmu.Šesta  kuća ima značenje maliciozne negativne kuće, pa tranzit Venere I Jupitera  kroz nju, može značiti i iskušenje da raskinete vezu, ili čak razvedete brak. Savet je da se ovog jula na što strpljiviji način izborite sa ovim testovima koji će biti pred vama. 

Zdravlje: Vi ste vrlo disciplinovani po pitanju zdravlja i rado slušate savete stručnjaka. Saturn vlada kostima i zglobovima, pa je dobro uvek, a naročito u mesecu kada je vatreni znak, vladajući, poraditi na rekreaciji, kretanju, vežbama. Ishrana treba da bude umerena i izbalansirana. Potrebno vam je i više sna, jer ćete tokom leta imati dosta posla i bićete prilično umorni.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Škorpija - jul. 2015.

Škorpija

Posao: Možda ste sebi postavili previsoke ciljeve, a možda i vaša potreba da u svemu imate rezervni plan  nije baš korisna tokom jula...

Kako planete koje daju najveće beneficije borave u izazovnom aspektu sa vašim znakom, bilo bi dobro da se uzdržite od ishitrenih odluka i od preterivanja u bilo kom smislu, makar to bilo i preterivanje u radu. Doduše, do 24.jula Sunce je u prijateljskom Raku, pa se svaka prepreka u komunikaciji sa ustanovama i administracijom, može pretvoriti u dragoceno iskustvo koje ćete vrlo brzo iskoristiti.

Ljubav: Mudri ljudi kažu da je nekada bolje slušati šta drugi imaju da nam kažu, nego pričati. To je istina, jer kada pričamo, naša pažnja je usmerena samo na sopstvene misli, ideje i osećanja. Vrlo je važno da saslušate svoju voljenu osobu, jer sve što vam kaže, ne govori sa namerom da vas povredi i obezvredi vašu vezu, nego da vas učini boljim partnerom u ljubavnoj vezi. To se naročito odnosi na prvih desetak dana jula, ali i na poslednju nedelju.

Zdravlje: Raslađivanje u bazenima je najprijatnija letnja zabava, ali su baš ovi bazeni pravi rasadnik raznih mikroorganizama, a kako je pod vlašću vašeg znaka baš mogućnost dobijanja genitalne, ili mokraćne infekcije, idite na bazen rano, ili kada znate da se menjala voda. Nema razlog aza paniku, ali je oprez način da izbegnete probleme sa zdravljem.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Strelac - jul 2015.

Strelac

Posao: Načini na koji ste svoj posao obavlajli do sada mogu biti zaista pomalo rutinski, a i priličnop dosadni, zato vam se oveč od početka jula, a naročito posle 9. jula nudi prilika da na lepši i kvalitetniji način odrađujete ono što se oečkuje od vas.

Upotrebite iskustva onih koji se bave sličnim poslovima i koji inovativno pristupaju svakom poslu. Posao povezan sa inostranstvom je takođe moguć tokom svih dvadesetak dana jula, što bi značilo od 11. jula do kraja meseca, a čak i da želite turističko putovanje, može se završiti poslom, ili bar razgovorima o mogućnostima saradnje.

Ljubav: Budite odvažni i smeli kada su u pitnaju vaši zajednički planovi i pokušajte da se izborite sa starim navikama da kada naiđete na prepreke, odustanete. Dokažite koliko vam je osoba koja je pored vas važna time što ćete naći načina da ispunite zajednička očekivanja i želje. Usamljeni mogu sresti osobu kakva im je potrebna koja deli ista interesovanja na nekom profesionalnom okupljanju, seminaru, ili fakultetu.

Zdravlje: Samo nastavite tako, vama kao da prija trka od posla do kuće, društva, svakodnevne nabavke, ili pripreme obroka za sebe i prodicu. Što više energije trošite, ona vam pritiče u još većim količinama, sve dok ne osetite potrebu da se prosto sručite na krevet. Vaša odlična forma i izdržljivost postala je primer da aktivan život može samo da pomogne zdravlju, naročito tokom ovog jula.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vaga - jul 2015.

Vaga

Posao: Tokom maja i juna, mnoge su se stvari u vašem poslovnom svetu iznenadno komplikovale, sve se vraćalo na početak i vi prosto niste znali kako da rešite svoja kašnjenja i komplikacije.

Zato služe prijatelji, jer vam savez vaše vladajuće planete sa Jupiterom u kući prijatelja, znaku Lava daje pomoć koja vam je potrebna, ali nekako nije stizala do vas. Sve do 19.jula bićete istinski iznenađeni spremnošću da vam se pomogne i da se ostvare vaši najsmeliji planovi. Ponuda za posao koju ste želeli, ali ste mislili da nemate šansi, baš u toku ovog jula može doći do vas.

Ljubav: Dajte sebi oduška za vrme letnjih dana i zaboravite na sve neplaćene račune na vreme, poslove koji vas čekaju, bar dok ste sa voljenom osobom u trenucima odmora. Zabovili ste na male rituale koji se tokom jula vraćaju u vaš život. Možete uživati u buketu poljskog sveća dok pijete kafu zajedno. Možete se iznenaditi kako vam omiljeni film može podići raspoloženje i kako se osećate bolje čim dozvolite sebi da se opustite. Jedanaesta kuća je osim značenja prijatelja i kuća nedanja, želja i očekivanja. Jul u vaš život donosi načine da neka svoja nadanja, uprkos izazovnim aspektima tokom perioda od 19.do 24.jula, najzad ostvarite.

Zdravlje: Kada lekari kažu da je nešto u vašem zdravlju posledica stresa, vi to prevodite kao ne znaju šta da kažu pa se izgovaraju stresom. Čim niste u balansu između obaveza i opuštanja, unosa hrane i potreba, vi osećate da ste tromiji, sa manje energije i nekako umorni. Vaš znak je znak balansa i ravnoteže i zato budite spremni da prestanete da brinete o stvarima koje ne možete promeniti, ili bar ne sada.Budite nasmejani umesto namrgođeni i vaše telo će vam biti zahvalno.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Devica - jul 2015.

Devica

Posao: Dok se većina vaših kolega bude žalila na rad tokom jula koji prosto poziva na odmor, vi ćete biti u sedištu velikih informacija koje vam mogu spasiti karijeru, ili vam dati prednost na poslu koju ste dugo očekivali.

Ne verujte baš svumu što čujete pre 9. jula, jer je lako moguće da neko pokušava sa vama da manipuliše i to baš putem informacija. Ali posle, kada Merkur pređe u Raka, vašu kuću prijatelja, saznaćete prave stvari koje će vas osloboditi svake sumnje u vaš položaj na poslu. Najbolje će prosperirati oni koji imaju svoje projekte, ili se radi o njihovim idejama u poslu.

Ljubav: Mnogi među vama, drage Device imaće potrebu da kriju svoja osećanja, sa opravdanim, ili manje opravdanim razlozima. Čak i u vezama će vladati neka vrsta uzdržanosti i potrebe da se ne kaže baš sve, kako biste više čuli i probudili veće otvorenost kod osobe sa kojom ste u vezi. Ako ste u vezi sa Bikom, imaćete mnogo dubokih razgovora i izlive iskrenosti, kakve nikada ne biste očekivali. To će vas ohrabriti u nastojanjima da sve što vas zanima smete i možete da pitate, bez straha od reakcije vašeg partnera.

Zdravlje: Vitamini su ne samo potreba, nego i prioritet za vas tokom jula. Poznato je da je hrana sve siromašnija prorodnim vitaminima, što zbog tla, što zbog raznolikih hemijskih sredstava korišćenih u procesu proizvodnje. Zato bi trebalo da ne kupujete dopune hrani koje su zvučno reklamirane, neog one koje zaista imaju povoljno dejstvo na vaš imunitet, jer ćete tako pojaviti pojavu viroza tokom jula.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Rak - jul 2015.

Rak

Posao: Imate utisak da ste već zaboravili vreme kada ste imali dovoljno novca da ostvarujete svoje planove, već nekoliko godina unazad potresa vas kriza u materijalnom smislu. Sada je moguće da ćete konačno, kako vi to volite da kažete, isplivati. Novac ipak neće, kao poklon sa neba,doći do vas. Moraćete da se potrudite da izabarete prave poslove, da nađete prave partnere, da ne trošite novac na sitnice, kada biste sa uštedama, mogli bolje ulagati u posao. Vaš znak je vrhunac godišnjeg ciklusa, a kako blagotvoran uticaj na vaše finasije ide paralelno sa ovim periodom, sve do 20. jula. Budite vredni, koncentrisani i odgovorni i promena će sama doći do vas. 

Ljubav: U komunikaciji sa drugima, najvažniji je ugao gledanja, jer ako vi mislite da vam neko nešto govori iz neke određene namere, to uopšte ne mora da bude tako. Moguće je samo da ste u nesporazumu, jer niste dobro razumeli ono što vam je rečeno. Reči su odraz naših osećanja, bilo da ih skrivamo, ili otkrivamo. Čak i one koje su neizgovorene imaju odjeka u našim dušama, kao i one koje smo čuli od drugih.

Zdravlje: Ne osećajte se kao da ste bespomoćni i da ćete izvesno imati ovakve probleme. Moguće je da samo ne budete pažljivo odmerili vreme provedeno na suncu, na plaži, ili ne popijete dovoljno, ili upravo pijete previše tečnosti. Jedini oprez se preporučuje onima koji i inače imaju problem sa krvnim pritiskom i to u intervalu od 18. do 25. jula.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Blizanci - jul 2015.

Blizanci

Posao: Glava vam je kao indijanski bubanj, ali ne zbog glavobolje, nego zbog gomile ideja kako da dođete do ostvarenja svojih poslovnih planova koji bi značili promenu na bolje zauvek.

Kad bi uspelo bar pola toga da se realizuje, ali umesto nekoliko stvari istovremeno da započinjete, potrudite se da bar jednu dovedete do kraja. Moćni ljudi mogu vam ponuditi pomoć koju ćete dobiti, a da je zapravo niste ni tražili. Vrlo su izvesni srećni raspleti najmelijih ideja, naročito onih koje započente pre 9.jula dok vaš vladar još bude išao vašim znakom.

Ljubav: Naći ćete prave reči čak i ako se budete udvarali osobi koja važi za nedodirljivu. Ako želite da se upoznate sa nekim ko vas dugo zanima, ali niste imali hrabrosti ni da priđete, sada je tokom prvih deset dana jula, vreme za takav poduhvat.Budite svesni da svaki čovek ima svoju vrednost i da dok ne pokušate da pronađete zajedničku nit sa nekom osobom, ne možete znati, imate li je. Ukoliko ste već dugo u vezi, ili braku, najveće probleme i iskušenja ćete uspeti da okrenete na šalu i smeh i da se igrate sa dosadašnjim nerešivim problemima.

Zdravlje: Kada ste u žurbi, ili pod stresom, vi kao da zaboravite da jedete na vreme. Tokom jula, bićete toliko zaokupirani životom, da nećete iamti vremena da spremate hranu, ali ni brza hrana nije pravo rešenje, jer vaš organizama voli male, ali kvalitetne obroke. Pokušajte da napravite kompromis, pa umesto pljeskavice, pojedete brzi obrok od povrća, ili žitarica. Moguće je da izgubite nekoliko kilograma, pa ako vam to nije potrebno, jedite sa apetitom i kada ste zaista gladni.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Bik - jul 2015.

Bik

Posao: Tekovina modernog sveta jeste da se u opuštanim okolnostima, prijatnoj atmosferi i statusnom pokazivanju imućnosti, lakše dolazi do vrednih ugovora i poslovnih partnerstava.

Kako će vam tranzit biti naklonjen kroz velikodušnog Jupitera u Lavu, pa još podržanog vašom vladajućom planetom, sigurno ćete biti u centru zbivanja ovakvog tipa. A povoljno vreme je čitav mesec juli. Zanimljiva ideja bi bila neko sportsko rekreativno druženje kojima biste opustili i pridobili sadašnje i buduće poslovne prijatelje.

Ljubav: Kao da nemate vremena za ljubav, i kome je još do ljubavi, kada treba toliko toga da se uradi... Tako ćete tokom većeg dela jula, naročito prvih dvadesetak dana razmišljati, pa će vam se činiti da vas voljena osoba baš gnjavi na neki način i da puno očekuje od vas, umesto da vam pruži podršku i da vam sve ovo olakša. Mladi će imati gomilu planova vezanih za usavršavanje, ili nalaženje posla, stariji za širenje posla, a sve to vi i radite da bi sa voljenom osobom, mogli da uživate u tome, ali vaš partner kao da to ne shvata.

Zdravlje: Iako vam je posao sedeći, ili mislite da vam generacija kojoj pripadate, ne dozvoljava da se intenzivnije rekreirate, znajte da to nije baš tako i da možete uživati u šetnji prirodom, nego u skupim teretanama, na pokretnoj traci. Igrajte se sa decom, podetinjite u parku, jer vi ste puni energije, a vaše telo žudi za pokretom, za osećanjem da još mnogo toga možete.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

LISA video
Najlepše bašte Srbije 2014: Bašta s kaskadama porodice Katić iz Mladenovca

Denivelacije u terenu su rešene podzidima i stepenicama od belog mermera iz kamenoloma Venčac,...
Badi Valastro: Uživao sam u srpskom roštilju

Badi Valastro, zvezda TLC kanala i jedno od najprepoznatljivijih TV lica širom sveta, boravio je u ...
Glamurozna proslava jubilarnog 500.broja magazina Story

Povodom jubilarnog 500. izdanja magazina Story, organizovana je glamurozna proslava u klubu...
STORY VIP NATKUVAVANJE: Ko najviše jede, a ko je najbolji kuvar?

U TC Ušće održano je STORY VIP NATKUVAVANJE, a svoje varjače su ukrstile poznate ličnosti sa...
Kontroverze u vezi s vakcinacijom: Šta je istina?

Kako to što roditelji sve češće odbijaju da vakcinišu svoju decu utiče na kolektivni imunitet?...