Lav - april 2014.

Lav

Posle perioda trzavica koje su uzdrmale vaše finansije, poslove, pa i odnose s kolegama, klijentima i saradnicima, ovaj mesec je kao igra na sve ili ništa. Možete imati vrhunske prilike, a možete ih i promašiti usled nestrpljenja i nesigurnosti. Na emotivnom polju želite da se vaša voljena osoba zaista potrudi oko vas. Egoizam i sujeta mogu biti najveći neprijatelj vašeg emotivnog plana ovog meseca. Pokažite i vi da vam je stalo, inače ulazite u period kada lako možete izgubiti partnera, jer se već dugo oseća podređen vašim željama. Osećaćete se dobro, jedino vam može varirati krvni pritisak, a to ćete kontrolisati zdravijom ishranom.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Pogledajte još

Vodolija - april 2014.

Vodolija

Svi vaši napori višestruko će vam se isplatiti. Ponuda posle 15. aprila može biti dobra prilika za pripadnike znaka koji već duže vreme bezuspešno traže posao. Budite spremni da prihvatite i zaduženja koja do sada niste imali. Ne zadužujte se kreditno, ne pozajmljujte novac, vreme je za štednju. Na emotivnom planu treba da budete zadovoljni vezom. Ako imate probleme s decom, vreme je da se pozabavite pravim uzrocima takvog stanja. Prilike da razrešite razmirice sada su odlične, naročito ako budete objektivni i realni. Solidno ćete se osećati, imaćete samo povećanu potrebu za opuštanjem. Putovanje bi vam baš prijalo, pogotovo u društvu voljene osobe.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Ribe - april 2014.

Ribe

Poslovi povezani s ličnim radom ili samostalnim preduzećem vode vas uspehu i poslovnoj stabilnosti. Novac vam dolazi iz više izvora, ali je ovog meseca dobro da započnete investiciju u nekretnine ili vozila. Poslovi koji zahtevaju zaduživanje i kupovinu vredne opreme sada će se ukazati, a birajte ih prema isplativosti u razumnom roku. U ljubavi ste srećni, pokazujte osećanja, bez straha kako ćete biti protumačeni i shvaćeni. Usamljeni pripadnici znaka mogu se dvoumiti između dve osobe, od kojih je jedna iz prošlosti. Na vama je da odlučite da li su razlike među vama nepomirljive ili je moguće promeniti ih. Bićete u odličnoj formi celog meseca.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Jarac - april 2014.

Jarac

Doslovno sve što se tiče posla i čitavog egzistencijalnog plana sada će preživeti nešto slično zemljotresu, ali sve nije pod vašom kontrolom nego dolazi iz promenjenih okolnosti i to iz temelja. To ne mora značiti negativnu promenu ukoliko ostanete pribrani i racionalni. Finansije su vam u usponu ako budete pravilno koristili sve svoje potencijale. Ako ste bili sami, upoznaćete odličnog budućeg partnera na nekom poslovnom sastanku. Duže veze, naročito ako pripadate srednjoj generaciji, biće pod velikim znakom pitanja. Izbegnite pominjanje razvoda. Stanje organizma biće vam bez većih promena, ali treba nešto da menjate, pa je idealno vreme da odbacite neku štetnu naviku.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Strelac - april 2014.

Strelac

Vaši poslovi menjaju oblik, menjaju se i okolnosti u kojima ste ih obavljali. Vreme je da zaokružite celinu na svom poslu i da mu se u potpunosti posvetite, ne iščekujući stalno neke druge prilike koje ne dolaze. Moguće je potpisivanje važnog ugovora posle 20. aprila. Mada vam prija udvaranje osoba iz vašeg poslovnog okruženja, neka sve ostane samo na priči, bez upuštanja u vezu, jer možete ugroziti vezu, brak i čitavu porodicu. Iako ste liberalni kada je vernost posredi, sada vam to može doneti velike probleme. Pokušajte da unesete više tečnosti u ishranu, jer vam može pomoći u kvalitetnijem življenju I eliminaciji štetnih materija.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Škorpija - april 2014.

Škorpija

Naći ćete se usred nekih provera zakonskog tipa koje će se odnositi na čitavo vaše poslovanje. Slučajni, nenamerni propusti neće biti problem, ali sve što svesno niste poštovali ili blagovremeno uradili, sada se može zakomplikovati. To stanje je samo privremeno, jer kraj meseca donosi mnogo bolje okolnosti na tom polju. Emotivno, treba vam podrška i to u svakoj situaciji, a možete biti sigurni u svoju voljenu osobu. Srećni su svi koji imaju dužu vezu, ali oni koji su tek na početku veze sada mogu imati želju da je prekinu. Gubitak kilograma može imati hiljadu uzroka, od kojih je većina bezazlena, a vi bez razloga strahujete od najgore mogućnosti.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vaga - april 2014.

Vaga

Ne dozvolite da vas zaplaše preokreti na poslu koji mogu biti drastični, niti pesimistične procene budućnosti vašeg posla i vaših finansija. Ostanite na pravoj strani, onoj u koju iz dubine duše verujete i ne menjajte nijedan princip koji vam je bitan. Budite kreativni i dosledni sebi. Ljubavna i porodična situacija vas inspirišu, a vi ste srećni kada znate koliko ste im potrebni i koliko vas vole. Možete imati burnu raspravu sa osobom iz prošlosti. Važno je da ne pokušate ponovo vezu s tom osobom, nego da to shvatite kao rasplet koji vam je trebao, ali je sada vreme da krenete dalje. Napeti ste i to osećate celim organizmom, pa bi vas opustilo kraće putovanje ili susret s prijateljima.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Devica - april 2014.

Devica

Potreba da sve dobro analizirate je sada vrlo aktuelna. Prilike na poslu tokom meseca delovaće više nego neizvesno, a promene u rukovodećim kadrovima, pa i poslovnoj politici firme sasvim su izvesne. To vas neće unazaditi niti će biti negativnih posledica, pa bez razloga strahujete. Emocije su vam komplikovane, ali to nije prvi put. Nepoverenje koje imate prema voljenoj osobi jeste veliki problem i čini vas krajnje nezadovoljnim. O tom problemu morate otvoreno razgovarati, a svako odlaganje dodatno vas udaljava. Nemate ozbiljan razlog za sumnje. Dobro ćete se osećati ako pripazite na ishranu, a prijao bi vam i izlet u prirodu.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Rak - april 2014.

Rak

Mesec u kome možete imati velike izazove u komunikaciji s nadređenima i starijim osobama. To se najviše odnosi na imovinske odnose s roditeljima ili zahteve vlasniku firme u kojoj radite. Budite odmereni i taktični, ne gubite kontrolu. U kući postajete oslonac svim članovima porodice, prihvatanje odgovornosti za sve odluke sada je najvažnije pitanje. Znate da je vaš brak ili veza nešto što ste zaista želeli. Ako ste sami, to je verovatno vaš izbor, jer ćete imati priliku da to zauvek promenite. Ne tražite nedostatke svima koje upoznate. Stanje vašeg organizma je promenljivo. Imate dovoljno energije za sve, mada biste mogli da se više odmarate i da planirati više sna.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Blizanci - april 2014.

Blizanci

Traženje posla uzmite u svoje ruke, obratite se svim institucijama koje mogu da zaposle osobu vaših kvalifikacija. Čak i ako imate posao, dobar je trenutak da ga menjate. Nije dobro da  se zadovoljite lažnom sigurnošću, a da pri tom niste zadovoljni na materijalnom planu. Ne budite preskromni i apatični, vreme je za akciju. Ljubavni plan biće vrlo zanimljiv. Vama jeste u prirodi da se dvoumite, ali je to ovog meseca veoma izraženo. Već neko vreme znate da bi osoba iz kruga vaših prijatelja želela vezu s vama. Pored toga, nudi vam se prilika i da unapredite vezu u kojoj ste trenutno, ali niste sigurni da li to želite. Osećaćete se odlično celog meseca. Možete započeti neku rekreaciju.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Bik - april 2014.

Bik

Ne volite rizične odluke i poduhvate, ali je sada odličan trenutak za napredovanje u svakom smislu, uz spremnost na malo rizika. Najbolju perspektivu u ovom mesecu imaće oni koji se ne plaše novina. Trgovci mogu imati veliko povećanje zarade. Svi studenti će biti vrlo ambiciozni, čak i oni koji već rade, ali bi bilo dobro da napreduju u kvalifikacijama. Emotivna situacija je odlična, veze svih pripadnika znaka su stabilnije nego ranije. Vreme je za donošenje odluke o zajedničkom životu ili proširenju porodice. Ako ste imali neki emotivni problem, sada je trenutak da ga rešite. Bilo bi odlično da u redovnim dnevnim aktivnostima nađete vremena za rekreaciju.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

LISA video
Maja Nikolić: Uskršnja čarolija u mom domu

Popularna voditeljka otkriva na koji način se veliki hrišćanski praznik Uskrs obeležava u njenoj...
Seka Aleksić: Volim da se dokazujem

U susret svom 33. rođendanu, folk pevačica Seka Aleksić otkriva šta će poželeti sebi i da li...
Nikola Rađen i Milan Gromilić: Tate za primer

Popularni vaterpolista bio je u ulozi manekena sa ćerkama Ninom i Teom na 24. Fashion Selectionu,...
Isidora Bjelica: Živim kao da mi je svaki dan poslednji

Poznata spisateljica otkriva da su mnogi promenili mišljenje o njoj posle knjige Spas, u kojoj je...
Irina Radović i Aleksa Jelić: Savršeni partneri za hedonizam

Voditelji šoua Ples sa zvezdama fotografisali su se za naslovnu stranu magazina Story café i tom...