Lav - avgust 2015.

Lav

Posao: Javni radnici, prisutni na medijima i u žiži interesovanja bi trebalo da daju odmerene i mudre izjave, kako ne bi bili pogrešno protumačeni od strane javnog mnjenja. Može se desiti da neki umetnici od karijere, odjednom naprave nagli zaokret u karijeri na kome će raditi tokom sledeća dva meseca, jer im se čini da je nemoguće i dalje funkcionisati u istim i nepromenjenim okolnostima. 

Ljubav: Retrogradna Venera u ljubavi, doneće šansu da posle 3.avgusta dobro preispitate šta ste sve mogli bolje da uradite i da ispravite, kada je ljubav u pitanju. Jupiter vas podržava u odluci da zauvek ostanete sa osobom koja vas voli i koju volite, zato ne oklevajte, jer vam se, već poslednje nedelje meseca mogu pojaviti prepreke u vidu vašeg, ili partnerovog posla.Moguće je i  da se pomirite sa osobom koja vašu vezu nije podržavala.

Zdravlje: Da li zbog toplote, ili nekih drugih faktora, osećaćete se prilično malaksalo, a moguće i imati problema sa povišenom temperaturom. Lek je u preventive, pa zato posvetite pažnju uzimanju vitamina I dopuna ishrani koje vam stvarno mogu pomoći da izbegnete ove letnkje neprijatnosti.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Pogledajte još

Ovan - avgust 2015.

Ovan

Posao: Prvih desetak dana avgusta ćete osećati kao da je sve u redu i da vas prati sreća. Posle 11. avgusta, očekuje vas isplata koju ste pokušali odložiti, ali sada je neki krajnji rok da isplatite to što dugujete.Izdaci su neminovni u ovom periodu,a vi strahujete od slabijeg priliva novca. To je istina samo ako se bavite trgovinom, ili ugovorima o izvozu i uvozu, jer posle godišnjih odmora, prilično stagnira kupoprodaja svega, osim svakodnevnih potreba. Ne dajte se obeshrabriti, jer imaćete dovoljno šansi da i iz nemogućeg, napravite odlične rezultate.

Ljubav: Venera u Lavu tokom čitavog avgusta nudi mogućnost sklada i dobrih vibracija ukoliko jedno drugog pustite da ima slobodu izbora i izbegnete nametanje svojih ideja, ili posesivnost u odnosima. Mlađi će biti skloni odlascima na žurke, neobične koncerte, ili avanturističko putovanje koje gotovo ima espedicioni karakter. Nikako se ne osamljujte i ne distancirajte od prijatelja, jer ćete početi da se bavite sitnicama i svakom reči koju izgovorite, a to uvek može biti povod za koflikt.

Zdravlje: Uglavnom jedete na brzinu i vaš metabolizam kao da je prilagođen takvom načinu rada. Kada imate više slobodnog vremena, znate se ponekad zaneti u uživanje u hrani, više nego što je to normalno. Kako imate priličan broj aspekta koji daju uvećanje kilograma, pokušajte da ne napravite neku neprijatnost prejedanjem, ili napadom slepog creva, pod pritiskom suvišne hrane.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Blizanci - avgust 2015.

Blizanci

Posao: Ukoliko niste realizovali krupne poslovne poduhvate do 11.avgusta, kasnije  će one biti dosta otežane, jer deluje kao da će se pojaviti prepreke koje nećete moći da iskontrolišete, jer nisu u vašoj moći. Takav trend otežavajućih okolnosti će trajati do oko sredine avgusta, kada vam uticajne osobe pomažu da rešite neke realne poteškoće. Posle ovog datuma šanse su opet na vašoj strani. 

Ljubav: Sve do ulaska Jupitera u znak Device, 12. avgusta, vama će nebo poklanjati lepe prilike u ljubavi i mogućnosti za ljubav će biti na svakom koraku. Prvih deset dana avgusta će vam dati na svakoj zabavi budete praćeni zadivljenim pogledima i da vaš mladalački šarm, bez obzira na godine, osvaja na svakom mestu.

Zdravlje: Osećate svaku promenu u klimi i estremno hladne, ili esktremno tople prilike, vas baš znaju izbaciti iz ravnoteže. Nađite načina da se opustite I da vreme provodite na način koji vam najviše pšrija, bila to obližnja plaža, park, šuma, ili tek knjiga u hladovini vašeg stana.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Rak - avgust 2015.

Rak

Posao: Nije dobro da započinjete poslove u ovom periodu, jer u vašu kuću posla 3.avgusta ulazi Saturn i sada ćete dobro osmotriti situaciju i morati doneti neke razumne odluke vezane sa vašim poslovno-finansijskim planom. Moguće je da prekinete da se bavite dosadašnjim poslom i da ta odluka bude doneta baš u toku januara. Ako ste privatni preduzetnik, nikako ne idealizujte poslovnu klimu i ne verijte u neizlečivi optimizam, jer može da se desi da se prezadužite, računajući na najpovoljniji ishod, umesto na naizvesniji.

Ljubav: Retrogradna Venera će vam doneti mnogo nostalgije čitavog avgusta.Usamljeni će biti toliko apatični, pa je prosto neophodno da sa prijateljima podelite ovaj period i nikako se ne osamljujete. Čini vam se da vas niko ne razume, a ovaj mesec će za vas, po vašem subjektivnom osećaju, trajati jako dugo. 

Zdravlje: Meso i proteinske namirnice, na primer, ne treba mešati sa ugljenim hidratima, pa se potrudite da ove dve vrste namirnica, koristite odvojeno.Voće, naročito ono niskokalorično, a puno vitamina, vrlo je preporučljiva hrana za vas. Uzimajte dovoljno tečnosti, ali neka to bude voda i nazaslađeni čajevi, a ne slatki sokovi, naročito ne alkoholna pića.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Devica - avgust 2015.

Devica

Posao: Dajte mašti i misaonoj energiji na volju, drugim rečima verujte u najbolji savet vaše podsvesti o tome šta je najbolje da radite i čime da se bavite.Slobodno započnite nove poslove, jer sreća prati hrabre, a vaše inicijative su podržane Jupiterom, od 11. avgusta u odličnom aspektu sa vašim Suncem. Poslovi vezani za velike institucije, platni promet, štednju i investicije će imati tendenciju početka, a u narednom mesecu rasta. Piloti i stjuardese mogu dobiti posao. 

Ljubav: Harmonizacija odnosa i veće šanse da vaši snovi postanu stvarnost su savim izvesni. Do sada ste se u kući, porodici, sa voljenom osobom osećali osujećeno i neprihvaćeno, a sada dobijate šansu da popravite štetu zbog pregrubih reči, ili postupaka učinjenih iz inata. Kako Lav upravlja srcem, a Venera se kreće Lavom,pustite srcu da vas vodi, ono manje greši od pravila kojima stremimo i kojima su nas učili. 

Zdravlje: Moguć je porast krvnog pritiska, ali samo ako ste tome inače skloni, pa budite pažljivi kada kombinujete jaku hranu, mnogo tečnosti sa vrućinama. Drugim rečima, idealno vreme da započnete dijetu, bilo bi tokom 12. i 13. u mesecu, kao i odvikavanje od štetnih navika, kao što je pušenje, prevelike količine kafe, poneko pićence iznad preporučene količine.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vaga - avgust 2015.

Vaga

Posao: Od 3.avgusta ćete dobiti neke zaslužene nagrade i pohvale za koje ste mislili da nisu više ni važne. Ako vam sada bude ponuđeno radno mesto koje ste potajno priželjkivali, a niste se ususdili da ga potencirate, rešenje dolazi preko prijatelja koji će se itekako založiti za vas. Ne dajte se zavesti irealnim obećanjima bez pokrića, jer vas mogu samo ostaviti razočaranim i neispunjenih očekivanja. Posle 12.avgusta sledi pozitivan preokret koji može doneti poznanstva sa vrlo pravdoljubivim ljudima.

Ljubav: Od 12. avgusta, kada Jupiter, praćen Merkurom, bude boravio u Devici, vašoj dvanestoj kući, imaćete neku vrstu velikog spremanja u svom emotivnom životu i svu prljavštinu ćete počistiti ispod tepiha. To je vreme raščišćavanja odnosa, kako bi vas osolobodilo balasta koji je bespotreban, a činio vam je komplikovanim kako osećanja, tako i prilike u kući, porodici, ili u vezi. 

Zdravlje: Česta je pojava, kada se važna planeta kreće dvanastom kućom, da se pojave strahovi od bolesti koje vam se čine mnogo ozbiljnije nego što bi trebalo. Taj osećaj će naročito biti izražen tokom kraja meseca, u poslednjoj nedelji, dobrim raspoloženjem možete pobediti ovaj osećaj.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Škorpija - avgust 2015.

Škorpija

Posao: Ukoliko radite na računaru, ili je vaše poslovanje i komunikacija digitalna, nemojte se iznenaditi ako vaš računar počne da radi šta on hoće, a ne šta vi želite. Takvi kvarovi i povećana nervoza su izvesni poslednje nedelje januara. Međutim i trgovci će ovaj mesec pamtiti po relativno slabom prometu. Uglavnom zbog kvadrata Jupitera sa vašim Suncem, imaćete neprijatnosti do 10. avgusta.

Ljubav: Zreliji pripadnici znaka, naročito ako su sami, mogu biti jako iznenađeni ponovnim susretom sa osobom koja ih je jako zanimala, ali njihova veza nije bila moguća. Kao da vam život nudi drugu priliku. Pa ako u vama još uvek tinjaju stare strasti, a važite za jedan od najstrastvenijih ljudi u zodijaku, ne oklevajte i sada dovršite ovaj san koji ste možda ponekad, decenijama sanjali. Izbacite predrasude i prihvatite ovaj putokaz koji vam je opet na vidiku. 

Zdravlje: Moguće su upale uha, upalni procesi u vilici, naročito ako imate pokvaren zub, upala grla, a sve to praćeno bolom i povišenom temperaturom. Dakle, izlaz nije u uzimanju antipiretika iz priručne kućne apoteke, nego u temeljnom ispitivanju uzroka, kao se u drugom navratu ne bi komplikovalo ovo stanje.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Strelac - avgust 2015.

Strelac

Posao: Putovanja, bila ona prava, ili tek nalaženje boljeg i drugog puta, je ono što svakako možete da očekujte tokom avgusta. Morate biti svesni da sve što je moralno i zakonski opravdano i korisno, sada doživljava transformaciju i uspehe. Usavršavanje kroz učenje, bilo da je u pitanju zvanična diploma, ili samoučenje, svakako vam mnogo mogu pomoći u tome.

Ljubav: Zaljubićete se u avgustu i to tako da ćete ovaj mesec dugo pamtiti.  Lav i Ovan su znaci koji se mogu naći u ovakvoj priči sa vama. Pa ako niste slobodni,  budite čvrsti u želji da sačuvate ono što već imate. Kada vaš vladar ušeta u Devicu, u drugoj polovini avgusta,bićete iznenađeni koliko ste odjednom realniji u očekivanjima i koliko vam je važno da i vi i partner ispunjavate svaki deo svojih dogovora.

Zdravlje: Iako niste osoba koja se pridržava svih načela zdravog života, valjda usklađujete svoje stvarne potrebe sa onim što vam stvarno prija, a i dinamični ste, u stalnom pokretu, pa i to utiče na vašu energiju i dobru formu. Uvek postoji bolje, ali bar nemate razloga da se žalite.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Jarac - avgust 2015.

Jarac

Posao: Vi ste duboko realni i ne želite da bilo šta u vašem životu bude od danas do sutra i zato se čudite ljudima koji tako razmišljaju i funkcionišu. Možete dobiti zaostalu naplatu koju ste dugo čekali, ili će vam neko vratiti dug.  Problem mogu imati samo oni na rukovodećim pozicijama koji ne žele da napuste te pozicije. Dobro će vam ići poslovi sa osiguranjem, ili hartijama od vrednosti. 

Ljubav: U ljubavi, stabilan period koji obećava dosta zajedničkih trenutaka i društvenih događaja. U porodici su stvari pomalo napete, jer neko ima problem , a neće da traži vašu pomoć. Ne brinite previše, jer posle ulaska Jupitera u Devicu, sve će biti jasnije, a vi ćete se osećati mnogo bolje.Moguće je da razrešite jedan veliki problem koji vas muči več neko vreme. Ljubav je, posle 23.avgusta, u takvom zanosu i ima toliku važnost u vašem životu da ne možete da verujete šta vam se događa.

Zdravlje: Obratite pažnju na bolove u stomaku koji vas muče.Možda vam je i dosadilo da sve pripisujemo stresu, ali je ipak jako važno, da znate prave razloge svojih zdravstvenih zegoba. Ne brinite, nije ništa opasno u pitanju, ali bi vam zaista dobro došlo jedno pravo opuštanje.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Vodolija - avgust 2015.

Vodolija

Posao: Potpisivanje ugovora, ozvaničavanje poslova i sticanje poslovnih partnerstava je ono što jeste najbitnije na polju posla. Moguće je da ako ste radili bez ugovora, sada dobijete bolji i povoljniji status. Novi poslovi su pred vama,a vi se ne oslanjajte previše na druge, koliko na sebe i dajte sebi šansu da ostvarite sve ono što ste dugo planirali. 

Ljubav: Ljubav je u takvom zanosu i ima toliku važnost u vašem životu da ne možete da verujete šta vam se događa. Imaćete mnogo događaja sa voljenom osobom koji će vas uveriti da je vreme da počnete zajednički život. Neki od vas se mogu odlučiti za prinovu, ili za potpuno nov prostor u kome žele da organizuju porodični život, pa se preseliti. 

Zdravlje: Sjajno se osećate i u odličnoj ste formi.Svaki proveden dan u prirodi vas ispunjava dobrim dobrim zdravljem I što je još važnije, jako vas opušta. Kada ste opušteni I smireni, vi stei zdravi I srećni I to se na vama vidi. Energija prirode je izvor svega dobrog u vama.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Ribe - avgust 2015.

Ribe

Posao: Bićete pozvani da radite, iako ste digli ruke od toga da će vas iko pozvati, a za taj posao konkurisali davno. Ukoliko je to institucija koja pruža pomoć i zaštitu, dakle zdravstvena, socijalna, ili psihološka, to će biti sjajna i stabilan prilika. Moguće je da volite i želite da radite u inostranstvu i da jedini motiv nije materijalne prirode, nego i želja da proširite svoja znanja i iskustva. Učenje stranih jezika je u ovom mesecu ne samo želja, nego i potreba. 

Ljubav: Vi ste zaljubljeni već dugo, a sada ćete osetiti kako vam se partner podvukao pod kožu i kako ne možete bez njega, ili nje. To je sjajno, jer je emocija obostrana, a tek ako sebe celog damo- možemo biti celi. Moguće se veze i kontakti sa osobama koje dolaze iz inostranstva i drugih kultura. To je obogaćujuće iskustvo, a vi ste više od ostalih znakova sposobni da održite vezu na daljinu.

Zdravlje: Obratite pažnju na bolove u stomaku koji vas muče, jer je moguće da se radi o nekom problemu sa metabolizmom, uzimajte korisne biljne preparate.Sporo varenje može da izazove mnogo tegoba, a samo malo više pažnje rešava svaki problem sa stomakom.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

LISA video
Najlepše bašte Srbije 2014: Bašta s kaskadama porodice Katić iz Mladenovca

Denivelacije u terenu su rešene podzidima i stepenicama od belog mermera iz kamenoloma Venčac,...
Badi Valastro: Uživao sam u srpskom roštilju

Badi Valastro, zvezda TLC kanala i jedno od najprepoznatljivijih TV lica širom sveta, boravio je u ...
Glamurozna proslava jubilarnog 500.broja magazina Story

Povodom jubilarnog 500. izdanja magazina Story, organizovana je glamurozna proslava u klubu...
STORY VIP NATKUVAVANJE: Ko najviše jede, a ko je najbolji kuvar?

U TC Ušće održano je STORY VIP NATKUVAVANJE, a svoje varjače su ukrstile poznate ličnosti sa...
Kontroverze u vezi s vakcinacijom: Šta je istina?

Kako to što roditelji sve češće odbijaju da vakcinišu svoju decu utiče na kolektivni imunitet?...