Lav – novembar 2015. godine

Lav

Posao: Smeta vam ukoliko postoje neka limitiranja na poslu koji radite. Nesporazum, prevara karakteristično za naredni mesec. Budite oprezni. Posebno ste skloni prevarama šefa ili nekog nadređenog lica u okviru firme. Međutim dovoljno ste jaki, i snalažljivi da izbegnete problem. Za one lavove koji su preduzetnici, možete da počnete da razmišljate kako da privedete posao kraju i da počnete nešto sasvim novo.

Ljubav: Slobodan Lav ima susret sa osobom koja ga neće preterano dotaći niti emotivno, niti duhovno. Teško da ćete izbeći telesno zadovoljstvo jer ipak ste vi previše strastveni da vas to zaobiđe. Oni koji se nalaze u komplikovanoj ljubavnoj priči, koja traje već nekoliko meseci unazad, mogu da očekuju samo još veće zavrzlame i igrarije partnera. Jedan strelac vas ljuti već duže vreme.

Zdravlje: Vi ste jak tip energije, nećete imati većih zdravstvenih problema. Neophodno je samo za hronične bolesnike da u narednim danima prekontrolišu zdravlje.

Izvor: www.astrousluge.com

 

Pogledajte još

Škorpija – novembar 2015. godine

Škorpija

Posao: Bićete napeti, razdražljivi. Pridajete važnost drugima i nihovo mišljenje vam je iz nekog razloga bitno. Ostanite dosledni sebi, svojim stavovima, nećete pogrešiti. Škorpion svakako mora da se istakne, tako da vaš rad i trud neće ostati neprimećen. Povučenost i pasivno stanje neće dugo trajati, tako da možete sa radošću da očekujete nove poslovne izazove. Poslovni plan koji imate morate sprovesti do kraja sedmice. 

Ljubav: Volite društvo i zabavu. Verovatno ćete tu negde i pronaći vašu drugu idealnu polovinu. Imate obožavaoce u znaku Vodolije, Ribe i Ovna koji može najviše da vam se dopadne. Ukoliko ste u braku, vaša druga polovina traži previše pažnje od vas. Imate osećaj da joj ponestaje lične sigurnosti.Najbolje mesto za provod vam je toplina porodičnog doma.

Zdravlje: Obratite pažnju na visok pritisak, i kardiovaskluarni sistem. Oni mogu da stradaju kao posledica stresnog i neurednog života koji vodite.

Izvor: www.astrousluge.com

 

Vaga – novembar 2015. godine

Vaga

Posao: Vage rođene u prvoj dekadi imaju promenu posla. Vage druge i treće dekade mogu biti manje opterećene jer neće imati ni manjak posla, niti manjak novca, što vas čini potpuno zadovoljnim. Vage koje su u privatnom sektoru, mogu da osete nezadovoljstvo jer se naziru promene koje nikom ne donose dobro. Firma u kojoj radite već duže vremena je u krizi, posao opada, a trpi vaš džep.Pokušajte kao freelancer u narednom periodu.

Ljubav: Emotivno ste u vezi sa osobom pored koje se osećate opuštenom. Ukoliko ste u braku vaš  partner previše brine o vašim kilogramima i vašem spoljnom izgledu. Vage koje su usamljene ne brinu o svojoj telesnoj težini, njima je važno imati dobre prijatelje koji će ih podržati u svemu i dobro se zabaviti. 

Zdravlje: Bez obzira na burne promene koje vam ne prijaju, osim blagog pada imuniteta karakterističnim za ovo doba godine, neće biti većih problema. Negujte kožu prirodnim preparatima.

Izvor: www.astrousluge.com

 

Devica – novembar 2015. godine

Devica

Posao: Nije poželjno da se bavite poslovima koji zahtevaju saradnju sa rođacima ili bliskim prijateljima. Oni mogu biti odlični za sebe ali sa vama u kombinaciji mogu da pokažu totalno drugu stranu svoje ličnosti. Zbog toga budite oprezni i mislite na svoje planove i ideje koje svakako imate više od drugih.  Dobra saradnja i novac sa osobom iz znaka Bik ili Jarac. 

Ljubav: Emotivni život vam je podeljen. Želite da budete u vezi ali isto tako i slobodni. Možete imati manju avanturu, posebno ako ste u braku. Već duže vreme osoba sa kojom radite bi se vrlo rado upustila u ludu ljubavnu avanturu sa vama ne obazirući se na posledice. Vi ste osoba koja sebi ne može tako nešto da dopusti, ali time propuštate uživanje. Ovaj put bi možda i mogli da popustite.

Zdravlje: Potrebno je proveriti hormonski status, jer problemi sa gojaznošću mogu da imaju dublji uzrok. Morate bez obzira na sve malo više da se krećete kako biste poboljšali metabolizam.

Izvor: www.astrousluge.com

 

Ovan – novembar 2015. godine

Ovan

Posao: Ako niste zadovoljni, menjajte nešto na poslu. Vama to nije problem, uvek ste spremni na izazove i nova osvajanja. Budite oprezni kada su ugovori i važna dokumenta u pitanju. Nikako ne potpisujte ništa a da predhodno dobro ne pročitate, jer možete imati bespotrebne materijalne troškove.Oni koji su nezaposleni mogu da očekuju, povoljne prilike za pokretanje sopstvenog biznisa. Naročito ako ste u tehničkoj struci. 

Ljubav: Emotivno morate biti iskreniji u pokazivanju svojih osobina. Ne izlazite sami, bez voljenje osobe, stvarate sumnju. Svađe zbpg ljubomore vam zaista nisu potrebne. Ako ste sami, sve ide po vašim planovima. Ko vam se dopada taj će biti vaš, nema sumnje. Sreću tražite pored jedne Device koja je domaćinski tip.

Zdravlje: Ovog meseca zbog preteranog angažovanja na svim poljima, možete sami sebi da pojačate nervozu i tenziju i samim tim dovedete u stanje česte nesanice. U početku nećete osećati tegobe zbog manjka sna, ali kasnije možete da osetite glavobolju.

Izvor: www.astrousluge.com

 

 

Bik – novembar 2015. godine

Bik

Posao: Poslovno ste uznemireni. Niste očekivali da će vas nedostatak planiranih poslova toliko dovesti do unutrašnjeg nemira. Nije potrebno da se preterano angažujete ako ste nezaposleni i tražite posao. Sačekajte naredni mesec kada su vam aspekti, mnogo povoljniji u materijalnom smislu. Sada je period planiranja, osmišljavanja dugoročnih ciljeva ali realizacija mora da sačeka. Moguća je dodatna edukacija.

Ljubav: Ukoliko volite šetnju po velikom šoping molu, tržnom centru, očekujte susret sa zanimljivim Lavom. Istina, neobično mesto za poznanstvo ali čuda se dešavaju. Ovaj susret može da preraste u nešto više od zabave. Ako ste u braku partner će vam sigurno tražiti nešto novca da sebe obezbedi dobrom garderobom. Nemojte da mu ukskraćujete zadovoljstvo, budite galantni kao što to uvek i jeste. 

Zdravlje: Zdravlje vam je dobro, tako da nema razloga za brigu. Mogli biste malo da se aktivirate kroz bilo kakvu vrstu vežbe.

Izvor: www.astrousluge.com

 

Blizanci – novembar 2015. godine

Blizanci

Posao: Šta će vam više od toga da znate da ste drugima potrebni. Verovatno ćete se baviti poslovima koji traže mentalnu energiju. Iskoristite svoje talente a mnogi nezaposleni Blizanci mogu da očekuju i stalno zaposlenje, i to baš onakav kakav priželjkujete već duže vreme. Vodite računa o stinim detaljima, jer na novom radnom mestu jednostavno nema mesta za grešku.

Ljubav:  Nemate trenutno ideju o boljem odnosu  za svoj brak. Mislite da će se stvari same odvijati od sebe najbolje moguće. Ipak morate da poboljšate komunikaciju sa partnerom ako želite stabilizaciju odnosa. Otvoreno raspravite o svemu što vas muči Ukoliko ste sami slobodno vreme provodite sa jednom Vagom koji je vaš dobar prijatelj.Ovakvi momenti su vam potrebniji više nego što vi mislite.

Zdravlje: Nestrpljenje vam unosi nemir.Inače u narednim danima, možete da imate ozbiljne probleme sa respiratornim organima koji su izazvani virusnim infekcijama. I za manju prehladu, obratite se pulmologu, kako biste sprečili dalje komplikacije.

Izvor: www.astrousluge.com

 

Rak – novembar 2015. godine

Rak

Posao: Inspirisani ste idejom o dobrom  poslu ali upali ste u zabludu. Verovatno ste očekivali neka dešavanja i ponude ali to ćete morati da ostavite po strani. Još uvek nije vreme da se napusti posao, ali taj trenutak dolazi veoma brzo. Bitno je samo da ubodete pravi trenutak. Za pripadnike Rakova koji nemaju posao još uvek će da potraje sadašnja letargija. Ne odustajte od konkurisanja jer već sledećeg meseca počinje realizacija vaših planova.

Ljubav: Rak koji je slobodan može očekivati poziv osobe iz prošlosti. Srećni ste zbog toga jer još uvek imate emocije prema toj osobi. Pazite da dobro procenite šta će se dalje dešavati. Nikako da upadnete u mrežu lažne ljubavi. Ukoliko ste u braku potrudite se da partner vidi i deo vaše ambiciozne ličnosti. Već duže vreme misli da ga koristite i uživate u plodovima njegovog rada i truda.

Zdravlje: Iako uživate u kulinarstvu i kuvanju hrane, ne preterujte jer ste sada veoma skloni gojenju, Čuvajte grlo u narednom periodu.

Izvor: www.astrousluge.com

 

Strelac – novembar 2015. godine

Strelac

Posao: S obzirom da odskoro osećate nelagodu zbog novonastalih loših okolnosti, morate dobro da razmislite kako dalje. Važno je da se držite već postojećeg dogovora i da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Ulažite pametno a ne samo da trošite bez neke mere i reda. Zaposlenje je moguće za vas ukoliko ste to zaslužili dosadašnjim ponašanje - marljivim radom i saosećanjem prema drugima. Iako ne dolazite do pozitivnog odgovora u ovom trenutku, samo se strpite kraj meseca je idealan za prosperitet na mnogim poljima.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi onda morate da obuzdate voljenu osobu da ne daje previše energije nebitnim prijateljima koji često dolaze u vaš dom. Strelčevi koji su usamljeni prijaće im kraći put na planinu ili neku dalju inostranu destinaciju. Zaljubljeni ste već duže vreme u jednu zauzetu Ribu. Ovo nije osoba za vas, osvrnite se oko sebe, imate boljih prilika.

Zdravlje: Problemi sa krvnim pritiskom i lošim načinom života vas zamaraju već duže vreme. Potpuno ste poremetili ritam i način života. Bolje vam je da se što pre dovedete u red.

Izvor: www.astrousluge.com

 

Jarac – novembar 2015. godine

Jarac

Posao: Definitivno ste ojačali svoj ego i spremni ste za mnoge promene koje vam mogu samo doneti najbolje poslovne zadatke. Vaš kolektiv ceni predanost koju imate kada je posao u pitanju, tako da će vam se poboljšati ugled u narednom periodu. Uvek ste za kompromis, samo ako je dobra prilika za zaradu. A biće i novca onda kada se najmanje nadate. 

Ljubav: Ako ste u braku morate nekada da čujete mišljenje partnera. Niste uvek u pravu. Mada vas je teško ubediti da je tako ali to je istina. Ukoliko ste sami, teško vam je da se pokrenete na druženje sa jednim Rakom. Pronađite nekog vatrenijeg partnera, na primer Lava ili Ovna da vam probudi energiju, strast u vama. 

Zdravlje: Ponekad ste hipohondrični i preterujete sa brigom. To može da bude naporno i vama a naročito vašim bližnjima koji vas sve manje razmeju zbog toga. Opustite se za promenu, nije sve u poslu.

Izvor: www.astrousluge.com

Vodolija – novembar 2015. godine

Vodolija

Posao: Tokom nedelje želite neke stvari da završite. Nećete  ostaviti  za naredni period. Mogućnost dobre zarade imate preko osobe iz znaka Strelac. Dobri ste prijatelji i to će vam olakšati da se organizujete kako želite. Jedan drugom možete da poboljšate zaradu i ovo je zaista spoj koji donosi obostranu korist i prosperitet.

Ljubav: Emotivno niste sigurni da li želite da ostanete u braku. Duži period imate probleme, svađe koje nikako da prestanu. Nije vam lako ali isto tako morate da shvatite da i druga stana ima svoja prava. Bolje dane  imaju oni koji su u vezi. Brinete o voljenoj osobi ali znate da se udaljite kada postajete naporni jedan drugom. 

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda, jer vi ionako imate slabe zglobove. Nemojte da se preforsirate, jer ovo je nešto što može da ima dugoročnije posledice, i da vam oporavak traje dugo. Budite malo pasivniji što se sporta tiče u ovom mesecu.

Izvor: www.astrousluge.com

LISA video
Leontina Vukomanović: Jednostavan recept za ukusnu poslasticu

Poznata pevačica Leontina Vukomanović priznaje da ne provodi mnogo vremena u kuhinji, ali ipak sa...
Budite lepe i srećne uz novi ženski mesečnik!

LISA lepa&srećna: Prvi broj luksuznog magazina od danas na kioscima po super ceni Poslastica za...
Zabava za celu porodicu u šoping centru Kragujevac Plaza

Poslednjeg vikenda u avgustu magazini Story, Lisa, National Geographic i dnevne novine Kurir...
Ružičnjak ispod Avale

Vodimo vas u mirisnu šetnju kroz ružičnjak Petrović roses u Vrčinu . Na površini od 85 ari...
Najlepše bašte Srbije 2014: Bašta s kaskadama porodice Katić iz Mladenovca

Denivelacije u terenu su rešene podzidima i stepenicama od belog mermera iz kamenoloma Venčac,...