Lav – septembar 2014.

Lav

Svi žele da posluju sa vama, imate mnogo posla i dobru zaradu, a Jupiter u vašem znaku savetuje da budete štedljivi i da ulažete u poslove a ne da trošite na trenutne hirove. Moguće je i unapređenje sredinom meseca. Na ljubavnom planu svakako izbegavajte dvostruke veze ili afere koje vas  mnogo privlače, naročito sa osobama o kojima ne znate dovoljno. Budite iskreni prema sebi i prema svom partneru. Moguće su oscilacije krvnog pritiska i povremena nesanica.

 

Pogledajte još

Devica (od 5. do 11. septembra 2014. godine)

Devica

Posao: Lepe vesti o dodatnoj zaradi mogu doći potpuno neočekivano. Radićete kao zamena nekog kolege, ali ćete se odlično pokazati i duže vreme samo stremiti napred. Dobro je da se usmerite na ulaganje. Rezultati neće biti vidljivi odmah, ali će stići uskoro, pa ćete biti ponosni na sebe zbog takvih odluka.

Ljubav: Nikada niste bili sigurniji u to šta želite, samo još to otvoreno i da kažete i bićete zadovoljni sobom u potpunosti.

Zdravlje: Dobro, bez promena.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31

Ribe – septembar 2014.

Ribe

Budite usmereni na jasne ciljeve i ne dozvolite da vas išta omete u poslovanju. Najbolji deo su planirani i neplanirani dobici iz više izvora. Oko 14. septembra gotovo sigurno ćete povratiti novac ili naplatiti davno završen posao. Razmišljate o prinovi ili početku veze koja vam mnogo znači. Srećni ste u kakvom god da ste statusu. Imate inspiraciju za ljubav i umetnosti, pa uživajte u tome. Pripazite samo na moguć višak kilograma, to može biti problem ovog meseca.

Vodolija – septembar 2014.

Vodolija

Potrebno je da objektivno i iskreno sagledate situaciju u kojoj se nalazite i da se ponašate pomirljivo prema saradnicima na poslu. Kreativnost će vam biti na zavidnom nivou i ono što sada pokrenete biće dugoročno. Sadašnji ljubavni partner vas sve više želi. Opustite se i ponašajte u skladu sa situacijom, a ako želite brak, ovo je pravi mesec za to. Zdravstveno ćete se osećati odlično, samo se potrudite da dovoljno spavate.

Jarac – septembar 2014.

Jarac

Oni na rukovodećim pozicijama imaće dosta problema oko zadržavanja pozicije, jer ih neko oštro kritikuje. Vreme je za promenu strategije, veću elastičnost i prilagodljivost okolnostima. Pazite na odnose sa kolegama, ne ulazite u rasprave tokom ovog meseca.U ljubavi ste postojani, porodica vam je čvrsta kao stena, i na to ste naročito ponosni. Mogući su bolovi u leđima, pa redovno vežbajte i praktikujte umerenu fizičku aktivnost. Pripazite i na ishranu zbog promenjivog metabolizma.

 

Strelac – septembar 2014.

Strelac

Ukazuje vam se prilika da započnete proceduru kojoj je krajnji cilj da zbog posla odete u inostranstvo. To i učinite bez mnogo dvoumljenja. Naročito dobru perspektivu imaće naučni i zdravstveni radnici, ali i pisci i novinari. Srećni ste zbog veze u kojoj se nalazite, ali nekome iz prošlosti dugujete objašnjenje, pa mu to i pružite. Kad raščistite emotivne dugove, možete biti sigurni da vam je ljubavni život stabilan i da neće biti neprijatnih iznenađenja. Imaćete mnogo volje i energije.

Škorpija – septembar 2014.

Škorpija

Mogućnost da započnete kvalitetnije poslovanje ili dobijete perspektivan posao veoma su velike. Sunce je u vašem polju prijatelja, pa očekujte da se sprijateljite sa poslovnim saradnicima, ali i da vam prijatelji pomognu u poslu i finansijama. Budite srećni što ste sačuvali vezu do koje vam je zaista stalo, uprkos okolnostima koje su vam pravile probleme. Romantika sa osobom u znaku Bika. Zdravlje i forma su vam ovog meseca fantastični.

Vaga – septembar 2014.

Vaga

Boravak Merkura u vašem znaku donosi obilje korisnih sastanaka, pa dobro organizujte vreme da nešto ne propustite. Ne donosite impulsivne odluke o napuštanju dosadašnjeg posla, bar dok ne budete sigurni da je novi ono što želite. U porodici ste i dalje jako opterećeni obavezama i odgovornostima. Ne uzimajte na sebe nešto što ne možete ispuniti. Mesec je idealan za pomirenje sa osobom koju volite, pa poradite na tome, ali bez sujete i preteranog ponosa. Osim napetosti i nervoze sve je u redu.

Devica – septembar 2014.

Devica

Potrebno je da poverujete u svoje potencijale i prestanete da se opterećujete samokritikom. Ovo je početak vašeg godišnjeg ciklusa te je neoprostivo da budete pasivni i nesigurni. Moguće je da dobijete posao ili pređete na bolje radno mesto, ali morate biti odlučni. Na ljubavnom polju vaš status se konkretizuje i sada vam je jasno šta želite od partnera. Usamljeni treba da odgovore na pozive i poruke osobe koja želi da uđe u vezu sa njima. Osećaćete se odlično tokom čitavog meseca.

Blizanci – septembar 2014.

Blizanci

Ovo je savršen mesec za pisanje projekata, umetničkih i naučnih radova i sticanje višeg stepena kvalifikacija, jer će intelektualni poslovi biti laki i jednostavni. Moguće je zaposlenje u stranim firmama koje će zahtevati učenje  stranog jezika. U ljubavnom životu otklonite uzroke nesuglasica i poboljšajte komunikaciju. O voljenoj osobi manje pričajte prijateljima, više razgovarajte međusobno. Treba da povratite poverenje. Odluka je u vašim rukama. Zdravlje vam je jako dobro.

Rak – septembar 2014.

Rak

Ako ste bili nezaposleni, oko 10. septembra dobićete ponudu koju ne bi trebalo odbiti zbog vaše budućnosti. Sve što ste uradili u protekloj godini sada donosi finansijske plodove, te imate više novca nego što ste očekivali. Septembar je vrlo povoljan za kupovinu vozila. Odvojte vreme za voljenu osobu i porodicu, kako se ne bi osetili zapostavljeni i pokazali nezadovoljstvo. Dobrom organizacijom to možete postići. Bićete u dobroj formi čitavog meseca, izuzev naglih promena raspoloženja.

LISA video
Velnes šejk: Uskusno, zdravo i brzo!

Kako da na jednostavan način napravite prirodni, osvežavajući i hranljivi napitak od biljnog...
Detoks šejk: Vratite instant energiju

Kreativno inovativni kuvar, Toni Radić, objasniće vam kako da za vrlo kratko vreme napravite...
Nina Janković i Jelena Karleuša sa Ivanom Rabrenović za Story dizajnerski mesec

Modna urednica magazina Story Ivana Rabrenović odabrala je iz Šafranove kolekcije atraktivne...
Nikolina Ristović: Ovog leta ću izbeći hrvatsko primorje

Popularna voditeljka otkriva da li baš uvek može da kaže sve što misli u emisiji Bulevar i...
Radmila Manojlović: Ne glumim da sam zvezda

Popularna pevačica priča kako se s vršnjacima provela na proslavi deset godina mature, ističe da...