Ajvar od zelenog paradajza

Ova osvežavajuća i pikantna salata odličan je izbor za sve one koji, iz bilo kog razloga, ne stignu da naprave klasičan ajvar od crvenih paprika.

Foto: Stockfood Foto: Stockfood

Sastojci:

  • 2 kg zelenog paradajza
  • 3-4 veća korena rena
  • 200 g senfa
  • 4 dl ulja
  • so

Priprema:

Zeleni paradajz dobro operite, očistite i sameljite. Ostavite da se ocedi u cediljki. Izmešajte ga sa senfom, narendanim renom, uljem i solju. Sve to dobro umutite, pa sipajte u čiste tegle. Pokrijte celofanom.

Vreme pripreme: 30 minuta + vreme za ceđenje.

Recepte piše: Marija Jakob

 

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslato):

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar comment

LISA video
Glamurozna proslava jubilarnog 500.broja magazina Story

Povodom jubilarnog 500. izdanja magazina Story, organizovana je glamurozna proslava u klubu...
STORY VIP NATKUVAVANJE: Ko najviše jede, a ko je najbolji kuvar?

U TC Ušće održano je STORY VIP NATKUVAVANJE, a svoje varjače su ukrstile poznate ličnosti sa...
Kontroverze u vezi s vakcinacijom: Šta je istina?

Kako to što roditelji sve češće odbijaju da vakcinišu svoju decu utiče na kolektivni imunitet?...
Vratite telo u ravnotežu

Jumeiho terapija je prirodan način lečenja pomoću 100 zahvata rukama, čime se težište tela...
Posna slavska trpeza: Recepti kojima ćete zadiviti goste

I bez jaja, mesa i masnoće, jela mogu biti ukusna i lepo aranžirana. Kako veliki broj Srba slavi...